Hovederne på bloggen

“Ikke fordi det ikke kan være rigtigt, at Trump har misbrugt sin magt og er forfalden til en rigsretssag, hvorpå han vanæret må forlade sit embede. Der er dusinvis af amerikanske præsidenter, der har misbrugt deres magt, men kun Nixon måtte gå som følge af det. Franklin Roosevelt forsøgte i 1937 at udvande den amerikanske højesterets konservative flertal ved at forøge antallet af dommere fra 9 til 15. Roosevelt var nødt til at bakke, men hans intention om at rydde modstand af vejen var ikke til at tage fejl af.”

Morten Uhrskov vil ikke benægte, at Trump muligvis har gjort sig skyldig i magtmisbrug, men det får ikke Uhrskov til at kræve skilsmisse fra den præsidentkandidat, han har sat sin lid til siden 2015. Ikke af begejstring for Trump som person, men fordi der ikke er et alternativ. Og så er der to andre forhold, der gør sig gældende: For det første, at Trump på det punkt ikke adskiller sig fra mange andre præsidenter og for det andet mainstreammediernes konstante kamp for at få ham væltet.

Læs Morten Uhrskovs indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9588572/donald-trump-tvinges-vaek-maaske/

ANNONSE

Læs også

Donald Trump - en status -
Hvorfor jeg støtter Trump -
En stor tiltrædelsestale -
På vej mod nye tider -
De virkeligt grimme drenge -
Farvel til globalismen -
Hårdt mod hårdt i USA -

Ét svar til “Donald Trump tvinges væk…måske”

  1. KnudMadsen siger:

    Jeg er mere end skeptisk for de udlægninger vi bliver fodret med af MSM. I det hele taget er der indgået en meget uhellig alliance mellem rødgardister og vægelsindede skiderikker og ikke mindst de satans MSM. Når alle disse kræfter slår sig sammen uden hensyn til nationens ve og vel, er det selvsagt meget op ad bakke for den gode Præsident Trump at sætte noget igennem, og er samtidig et let offer for alle mulige konspirationer, der bestemt ikke behøver at have rod i virkeligheden.

Læs også