Nyt

I Göteborg har moddemonstrantene vendt sig mod politiet. Der kastes sten, flasker og varselsskud. Journalisten som rapporterer live for Aftonbladet, måtte søge dækning.

Folkemængden befinder sig lige uden for indgangen til Liseberg. De højreekstreme bliver kørt bort i busser fra et andet sted – de kom aldrig i gang med deres planlagte demonstration, men blev stående uden for en parkeringsplads, før de måtte reddes fra moddemonstranterne.

Politiet må trække sig tilbage fra den store menneskemængde.

Der er mange, som kaster sten på politi og andre tjenestemænd til dagligt. Moddemonstranterne er en blandet forsamling af dem, som vil «sprede kærlighed» til dem, som vil slås med politiet.

Sydsvenskan skriver: Motdemonstranterna, många från nätverk långt ut på vänsterkanten, bytte fiende och gick istället till attack mot polisen.

De bruger stenslynger

Aftonbladet

 

ANNONSE

Ét svar til “Den “gode” stenkastning”

  1. Henrik Larsen siger:

    Jeg har kun den største foragt til overs for et samfund, der er forfaldet i sit voldsmonopol, så det gang på gang tolereres, at voldelige grupperinger som disse står og har sig en “field day”, Politiet er der kun som staffage.

    Man ser flere af betjentene, som dårligt har fysik til at løbe med deres udstyr på, endsige forsvare sig eller andre, hvis der bliver gået til yderligheder.

    Og derfor kommer der flere og flere ikke-så-innocent bystanders til disse optrin, ren generalprøve for anarkiets indførelse….