Hovederne på bloggen

“En ny undersøgelse fra Megafon, lavet til TV2, viser, at over halvdelen af alle kvinder frygter at blive overfaldet, når de går i byen. Mange overvejer af samme grund, hvordan de kan bevæbne sig. Det er kulturtabet anno 2017 i Danmark.

Det er vel en også en af grundene til, at politikerne barsler med lovforslag om at lovliggøre peberspray. Det kan være nødvendigt, men det vil givetvis også fører til en forråelse, for voldmændene vil lære at pacificere offeret hurtigst muligt.

Var det ikke bedre, hvis politikerne og myndighederne bekæmpede volden? Og var det ikke bedre, hvis medierne rapporterede om den brutalisering, der foregår? Mange gør det, men ofte skal man læse om brutale overfald i de små lokalaviser, hyppigst på nettet. For det er jo ikke længere en nyhed.”

ANNONSE

Kaper Støvring går i rette med dem, der påstår, at kriminaliteten er faldet. Det er den IKKE, siger Støvring – i hvert fald ikke, hvis man taler om den personfarlige kriminalitet som vold og voldtægt, der nærmest er eksploderet de senere år. Der er dog en række faktorer, der peger i retning af, at den reelle udvikling skjules eller undertrykkes af medier og politikere, der ikke ønsker for stort fokus på den omstændighed, at der er en direkte sammenhæng mellem de åbne grænser og indvandringen – og stigningen i voldskriminaliteten.

Læst Støvrings indlæg her

ANNONSE