Video 1

Katie Hopkins debatterer med en muslimsk mand, der ringer ind til programmet. Siger det ikke noget om religionen islam, at det er muslimer, der kommer hertil og ikke omvendt, spørger hun. For øjeblikket er der problemer indadtil i islam, mellem sunni og shia, siger lytteren. For øjeblikket! Har der ikke været problemer med det de seneste 1400 år? Hvorfor skal vi importere denne interne islamiske krig, spørger Katie Hopkins.

I tillæg hertil kunne Katie Hopkins have fortalt om de mange indbyggede modsætninger i islam til kristen, sekulær kultur, der gør islam inkompatibel med vestlig kultur og levevis.

ANNONSE

Ét svar til “Hvorfor flytter muslimerne til kristne lande?”

  1. KnudMadsen siger:

    Hvorfor er der ikke mange flere, der stiller sig selv og de sindssyge muhammedanere dette naturlige spørgsmål? Muhamedanerne skulle skamme sig over af flygte fra deres selvskabte plager og komme her og leve på nas.