Nyt

Katie Hopkins på Grønland i Oslo. Hendes korte standup gav venstresiden et apoplektisk anfald.

At Katie Hopkins skulle få problemer med at vise sin film Homelands, om jøder, som må forlade Europa, – i Israel, er utroligt, ment sandt. Det siger noget om hvor stærk den patologi er som hedder politisk korrekthed. Selv jøder er ikke immune, selv om den er suicidal.

Tre gange blev Hopkins nægtet at leje lokaler. Der foregik en kampagne for at boykotte hende. Det venstreliberale miljø er blevet mere intolerant efterhånden som deres position svækkes. De reagerer med at ville lukke alt ned som går dem imod. Akkurat sådan som Raymond Johansen og Dagsavisen reagerede da Katie var i Oslo.

Jerusalem Post, som går for at være konservativ, omtaler Hopkins med de samme negative adjektiver som vestlige medier udenfor Israel:

The premiere of a controversial documentary film from British far-right activist and media provocateur Katie Hopkins was held in Jerusalem Tuesday evening after multiple cancellations and venue changes.

Hopkins – who is regularly labeled an Islamophobe and a racist – arrived in Israel earlier this week to screen the premiere of her film, Homelands, at an event Monday evening in Ra’anana. But that event was canceled, as were two other potential locations, before Hopkins said she finally found a fourth venue.

 

Viceborgermester Fleur Hassan-Nahoum måtte gribe ind og bede om et lokale. Hun skriver:

However, what’s most bothered me is that those same sensitive souls who diligently contacted venues to prevent the movie from airing are not fighting to ban Linda Sarsour from London – a known anti-Israel advocate, best friends with the Louis Farrakhan who calls us termites. They are not fighting the harmful anti-Semitic curriculum in Palestinian schools. They are not fighting Nakba Week, which delegitimizes our right to be here.

They are selectively fighting against one woman because they have decided in their PC lexicon that there is no bigger evil, regardless of the subject.

For en bestemt type jøder er det vigtigere at bekæmpe alt, som kommer fra højresiden, end antisemitismen blandt muslimer og venstreorienterede.

Men der bliver færre af dem. De mærker modgangen.

De har lavet sig en fortælling om at det nye højre egentlig ikke er for Israel og jøder, de lader som om, kun for at få ram på muslimer.

Det har et tragisk ekko af historien, når styret for britiske jøder kan få sig selv til at sige:

The Board of Deputies of British Jews told The Jewish Chronicle on Tuesday that “the vast majority of our community will remember Jewish history, and be clear that [those on] the far Right are no friends of ours.”

En som har hovedæren for at vinden er vendt, er Trump. Katie var nylig i New York og fejrede hans fødselsdag. Katie har nok fortalt ham et og andet om hvad der foregår i London.

ANNONSE

Da Katie bemærkede at Sadiq Khans by har oplevet tre drab på 20 timer, re-twittede Trump og satte fingeren i siden på Khan:

 

BBC havde nyheden søndag morgen om at Trump skrev tilbage på Twitter til en «far right»- kommentator om knivstikkerierne i London. Det lød næsten som om det var uanstændigt at twitte om knivstikkene når det kom fra en fra far right.

BBC lægger ikke skjul på sin fjendtlige holdning og den bliver bare mere og mere agressiv.

ANNONSE