Hovederne på bloggen

“Eliternes forestillinger om iboende europæiske eller amerikanske værdier er blevet trosakter ligesom henvisninger til den »naturlige« eller »nødvendige« politik, skønt de snarere er moderne vildfarelser, radikaliseret via politik, medier og økonomi. Vi ser slet ikke, hvor ideologisk determineret, vores virkelighedsopfattelse er blevet.”

Trump sætter gang i et nærmest unisont hylende protestkor fra alle dem, der ser deres verdensorden synke i grus med denne mefisto-figur, der punkterer alle hidtidige forestillinger om en verdensorden, skriver Jalving. Problemet er bare, at der aldrig har været tale om en verdensorden, men om en kollektiv vestligt baseret tro på liberale dogmer, der altid har været solidt forankret i den blå luft.

Trump flår nu skællene fra eliternes øjne med sin åbenlyse foragt for multikulturalisme og globalisering – og det udløser stort  raseri – også over at måtte erkende, at det er præcis det, der har bragt Trump  til magten. Læs Jalvings indlæg her:

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9336738/trump-tager-troen-fra-os/

ANNONSE

Ét svar til “Trump tager troen fra os”

  1. KnudMadsen siger:

    Det er så herligt at bivåne denne prægtige mands kamp mod the establishment.
    Må han have kræfter til at føre kampen til ende til gavn og glæde for os ordentlige mennesker.
    Vi kan lige så godt og bedre, tage kampen imod sindssygen først som sidst. Har muhamedanerne først fået det afgørende overtag, vil det blive umuligt.

Mest læst

Sådan bryder islam sammen

Russerne flygter fra Putin

Jyske oplysninger om USA