Video 1

Midt i interviewet skifter det hele gear, når Hopkins begynder at interviewe YLE. Det minder om, da DR Deadline brækkede halsen på den hyper medierutinerede Douglas Murray. De to briter er svære at nedlægge for MSM, og det er herligt at overvære.

Stats-TV er en uting, og objektiv journalistik er en løgn, som venstreliberale aktivister har scoret et politisk forspring for deres sag på 4 mia. kr. på. I Sverige er der udskrevet 8 mia. til deres kampagnefond, en ren stat i staten, der er blevet en uacceptabel politisk aktør. Læs endelig salig Hunter S. Thompson igen.

Jeg skriver under på det. Alle journalister er mere eller mindre aktivister, undertegnede inklusive, der er bare dem, der lyver om det for pengenes skyld, for eksempel dem hvis ‘freudian slips’ lyder ‘grisefarvet,’ og falder ud til samme politiske side hver gang.

ANNONSE

Yesterday, after they met with Laura Huhtasaari of the Finns Partys. Hopkins was once again interviewed by a journalist for the state broadcaster YLE. When asked tendentious questions, Ms. Hopkins — with her trademark English-bulldog style — insisted that the interviewer deal with the topic at hand on her own terms, and not those of the PC state media. – Man kan også se Katie Hopkins interviews Finns Party Editor.

ANNONSE