Kategori: Video 1

Avhopperen fra Google står fremLes mer»

Antifa demaskeret

Efter angrebet på Andy Ngo har Antifa for alvor kommet i søgelyset. Det er tale om at forbyde organisationen som en terror-organisation.

Les mer»

Trump åbner valgkampen i Orlando

Les mer»

We love you Trump!!

Mediene har nådd et nivå av hykleri at de ikke ville drømme om å publisere at det var tusenvis av mennesker som demonstrerte for Trump. Langt fler, kan det synes som, enn de som marsjerte mot ham. Et interessant fenomen. Trump kommer akkurat som Nigel Farage har hatt dundrende suksess med Brexit-partiet.

Les mer»

Katie Hopkins i Oslo Militære Samfund Oslo

Det er ingen overdrivelse at Katie Hopkins tog Oslo med storm. Venstresiden bidrog ved at kalde hende en “vulgær bølle” og hun drillede venstresiden med deres egne ord. Rigspolitikere blev provokeret af hendes korte standup fra den østlige side af Oslo og bad hende forsvinde fra “deres by”. Hvilken provincialitet. Hopkins genkendte de samme træk […]

Les mer»

Tommy Robinson for retten igen

Britiske dommere gir klar­signal til ny sag mod Tommy Robinson. – New Tommy Robinson Twitter account suspended hours after it appeared.

Les mer»

Collusion

Les mer»

Politiet mener islam-kritikere er en fare for deres børn

Les mer»

Mikael Jalving: “I det lange løb er vi alle døde”

Historiker og politisk kommentator Mikael Jalving taler på Årsskriftet Critiques årskonference 2019 “Indvandring, multikultur og sammenhængskraft”. Arrangeret i samarbejde med tænketanken Unitos og Konservative Studenter.

Les mer»

Tommy Robinson lader sig ikke standse

Les mer»