Kategori: Video 1

Paludan kaldes en fed jøde, men selv spørger han om manden har sex med sine børnebørn

Manden der kommer bort til Paludan og kalder ham en fed jøde, har tabt. Men så spørger Paludan om han har sex med sine børnebørn. Det er ulækkert, uansæt hvad manden måtte have sagt. Den der skal vinde må kunne vise beherskelse.

Les mer»

Kikren i Hoogmade, Nederland, brænder ned

Et stykke uerstattelig historie forsvinder.

Les mer»

Allahu Akbar i Grenoble

Torsdag var det en knivsvingende muslim i Vatikanet. Denne 19-årige knivsvinger, født i Algeriet og bosiddende i Grenoble råber Allah Akbar, og han er nok også bare endnu et af Allahs utallige, psykiatriske tilfælde. 

Les mer»

3:26 / 14:20 SAMMENDRAG AF NYHEDERNE PÅ DR1 – DEN 11 & 12 SEPTEMBER 2001

En dansker har klippet sammen nyhederne fra DR og TV2 11. og 12. september. De viser at programledere og eksperter umiddelbart begynder at tale om at der har været eksplosioner innenfra bygningerne. Her ser man at allerede den gang begyndte starten på det der skulle udvikle sig til 9/11-truthers, dvs at US government selv sto […]

Les mer»

Avhopperen fra Google står fremLes mer»

Antifa demaskeret

Efter angrebet på Andy Ngo har Antifa for alvor kommet i søgelyset. Det er tale om at forbyde organisationen som en terror-organisation.

Les mer»

Trump åbner valgkampen i Orlando

Les mer»

We love you Trump!!

Mediene har nådd et nivå av hykleri at de ikke ville drømme om å publisere at det var tusenvis av mennesker som demonstrerte for Trump. Langt fler, kan det synes som, enn de som marsjerte mot ham. Et interessant fenomen. Trump kommer akkurat som Nigel Farage har hatt dundrende suksess med Brexit-partiet.

Les mer»

Katie Hopkins i Oslo Militære Samfund Oslo

Det er ingen overdrivelse at Katie Hopkins tog Oslo med storm. Venstresiden bidrog ved at kalde hende en “vulgær bølle” og hun drillede venstresiden med deres egne ord. Rigspolitikere blev provokeret af hendes korte standup fra den østlige side af Oslo og bad hende forsvinde fra “deres by”. Hvilken provincialitet. Hopkins genkendte de samme træk […]

Les mer»

Tommy Robinson for retten igen

Britiske dommere gir klar­signal til ny sag mod Tommy Robinson. – New Tommy Robinson Twitter account suspended hours after it appeared.

Les mer»