Kategori: Video 1

Douglas Murray om Boris Johnson og niqab-debatten

Les mer»

“Where are your Jews?”

  Hiller  Neuer fra UN Watch stillede i FN i 2017 de arabiske stater et spørgsmål, som de over et år senere fortsat ikke har givet noget klart svar på: “Hvor er jeres jøder henne?”. Jøder er fordrevet- i hundredtusindvis- fra den ene arabiske stat efter den anden, uden at dette har været kommenteret eller […]

Les mer»

Unikt vidnesbyrd fra den multikulturelle skole

Kommunen og skolens tilsynsmyndighed forsøgte at forhindre Susanne Wiesinger, som underviser på en ungdomsskole i Wien, i at fortælle usminket om skolelivets multikulturelle virkelighed. Se den unikke rapport fra Think Tank Addendum. Norske undertekster.

Les mer»

Sweden has died. Do not allow your country to be next…

Les mer»

En selvsikker og optimistisk Trump

I sin første State of the Union-tale fremhævede Donald Trump den faldende arbejdsløshed og optimismen i erhvervslivet. Fremtiden skal formes af patriotisme og mottoet «In God We Trust», tror præsidenten.   Talen varer i over en time og afbrydes ofte af applaus. For dem, der ønsker at læse det fuldt ud, gengives det blandt andet […]

Les mer»

– På tide at tvinge de største it-virksomheder til at bryde deres duopol

Google og Facebook, der har en politisk side på bekostning af populister og konservative, har næsten skabt et duopol på nettet og besidder stor magt, siger Mark Steyn og Tucker Carlson.

Les mer»

– Nigeria is a shithole country

Trump trykker på nogle knapper. CNN og de andre medier hjælper med at få Trumps besked ud, og det går ikke sådan som CNN forventer. Igen og igen ser vi, at han modtager et svar fra den jævne mand, der er enig med ham.

Les mer»

Antifa eksponeret gennem infiltration

En standup-komiker og hans produsent har infiltrert Antifa og kan presentere sjokkerende bevis på deres voldelige planer. Inklusive våpen. Men tradisjonelle medier er ikke interessert.

Les mer»

– Politikerne har forrådt os

En sint Tommy Robinson står uden for moskéen i Manchester, hvor Salman Abedi kom. I en radius på tre kilometer fra denne moské har der været 16 jihadister, som enten har været i krig og er døde i Syrien eller siddet i fængsel for at have været med i IS, siger Robinson.

Les mer»

Hvorfor flytter muslimerne til kristne lande?

Katie Hopkins debatterer med en muslimsk mand, der ringer ind til programmet. Siger det ikke noget om religionen islam, at det er muslimer, der kommer hertil og ikke omvendt, spørger hun. For øjeblikket er der problemer indadtil i islam, mellem sunni og shia, siger lytteren. For øjeblikket! Har der ikke været problemer med det de […]

Les mer»