Nyt

Sverige er blevet et land, hvor mænd er i flertal, og det har en negativ indvirkning på samfudet. Sverige har taget imod en uforholdsmæssig stor andel af «uledsagede børn» som ofte har vist sig at være væsentligt ælder end de 17 år, som de selv har opgivet som deres alder. Det har skabt en skævvridning af kønsbalancen i Sverige, som nu er større end Kinas og Indiens, når det gælder den yngre del af befolkningen.

I genomsnitt anlände 90 ensamkommande pojkar varje dag under 2015, jämfört med åtta flickor.

I Danmark skønner regeringen, at 3 ud af 4 er ældre end 18 år, selv om de påstår at de er yngre. Det skyldes, hævder de «humanitære» globalister, at asylsøgerne ofte ikke selv ved, hvor gamle de er.

Den var ny!

Det er meget interessant at følge udviklingen i de undskyldninger som venligboersegmentet kan finde på. Hvor langt vil de gå for at bevare deres illusioner?

Der er mange, der har været negativt indstillet over for aldersdokumentation ved at røntgenfototgrafere tænderne, fordi det er en metode, der ikke er 100 % sikker. Denne problematik har været diskuteret i mnge europæiske lande de seneste år. Også i Storbritannien. For mange af de velmenende mennesker er det svært at se forskel på dem som er  17 år og dem som er 29 år. For man vil jo så inderligt gerne hjælpe …

ANNONSE

barna-fra-calais

I kommentarfeltet i Daily Mail skreg man af grinover disse billeder af «mindreårige asylsøgere, som blev hentet fra Calais». De der mente, at de så noget velvoksne ud, blevkaldt racister. De havde naturligvis ret, men de bliverfortsat kaldt racister. Alternativet er, at de «de gode» må indrømme, at de er blevet snydt.

Blandt dem som kom til Storbritannien fra Calais i oktober, viste der sig, ikke overraskende for os, der ikke har behov for at gå til optikeren, at mange af dem var laangt ældre end de påstod og at disse voksne mænd kunne udgøre en fare for både deres plejefamilier og for børnene på de skoler, de går på.

Official age assessments carried out by social workers across the country revealed that a staggering number of those claiming to be lone refugee children were far older than they pretended to be. In some cases they were close to 30 and could have posed a risk to school pupils or foster families had they not been checked.

Nu er de barske realiteter så også begyndt at slå igennem i Sverige. Røntgenbilleder af tænderne bliver derfor indført for at vurdere, om de, der påstår, at de er mindreårige (det er de selv helt sikre på, at de er – selvom de ikke aner, hvor gamle de rent faktisk er) nu også er under 18 år. 70 % af de test, der skal afgøre alderen, må nu ske ved hjælp af røntgen, har Migrationsverket tidligere sagt. En stor belastning af sundhedsvæsenet, men det er trods alt bedre end at fortsætte udviklingen i det nuværende tempo:

Inom kort påbörjas arbetet med medicinska ålderstester på asylsökande i stor skala – men tar det för lång tid väntar inte Migrationsverket med besluten.

Under första kvartalet 2017 ska det omfattande arbetet med medicinska ålderstester på ensamkommande barn och ungdomar inledas.

Hösten 2015 kom drygt 35.000 personer som ensamkommande barn för att söka asyl i Sverige – nu står myndigheterna inför en stor utmaning när många av dem ska få sin ålder bestämd med medicinska tester.

– Det är uppemot 20.000 öppna ärenden nu, alla kommer inte behöva medicinska ålderstester, men väldigt många, säger Fredrik Bengtsson, tillförordnad kommunikationsdirektör vid Migrationsverket.

grafik_ensamkommande_barn

Røntgenfotografering af tænderne skal vel i så fald ind mellem trin 2 og trin 3? Pudsigt at Sverige fortsat tør anvende betegnelsen «god man».  

Heja Sverige…

SVT  Daily Mail

ANNONSE