Nyt

“Om någon år 2000 förutsåg att Sverige 2020 skulle se ut så så skulle de ha avfärdas som galna, men idag är det inte bara realitet, det är normaliserad och något vi redan resignerat oss inför. “Sanandaji

Jeg både sagde og skrev det faktisk for tyve år siden, men jeg kan betro Sanandaji, at det ikke lønner sig at være tidligt ude og vide, hvad man taler om. Man laver ikke penge eller karriere på det.

3. skyderi i Norsborg på en uge

Den dræbte er den 12 årige Adriana Naghei, der har en iransk far og en polsk mor. Polske medier har set historien. Forældrene var fraskilte. Hun elskede håndbold og forberedte sin 13 års fødselsdag om en måned.  Der blev skudt fra to sider med automatvåben.

Et helt igennem nysvensk, multikulturelt barnemord i ghettoen Botkyrka/Norsborg, et af de mest ødelagte områder i Stockholm. Dette var 3 skyderi i Norsborg på en uge. Det er slemt, men det bliver meget, meget værre, og det er irreversibelt. (Foto: Den myrdede Adriana,)

ANNONSE

Sverige er nu i accelererende social og økonomisk opløsning

Sverige er nu i accelererende social og økonomisk opløsning. Bare døgnet efter dette mord, har jeg opgivet at tælle yderligere mord om bomber. Den svenske misére kan ikke “løses”, som politikere, der har lavet katastrofen,  lever af at påstå. Og den kan da slet ikke løses af “verdens første feministiske politikere.”

Om 40 år ejer disse klaner landet

Svensk magtelite er indavlet, men den er også dødsdømt. De graver deres egen grav, og til diskussion er egentlig kun, hvornår og hvordan de kommer ned i den. Vi ser matriarkatet mod det muslimske patriarkat, og matriarkerne taber. Det er Sveriges kommende magthavere, der kæmper på gaderne. Om 40 år ejer disse klaner landet alene ved hjælp af demografiens inerti.

Det er slet ikke usædvanligt at blive myrdet i det offentlige i Sverige ved en fejltagelse. 13-årig flicka död i Stockholmsförort – kom i vägen för gängskjutning.

Morten Uhrskov skriver om det: 12-årig pige i Sverige død efter drive by shooting – vi er kun ved enden på begyndelsen.Her er tidligere eksempler opregnet af Tino Sanadaji. Thomas Nydahl skriver blandt andet

Sverige – en sorgesång

Det är sannerligen ingen nyhet att det går åt skogen med Sverige. Det är heller ingen nyhet att Sverige bara är ett av många europeiska länder som är på väg ner i sumpen.

Vi sjunger en sorgesång för vårt forna land. Det finns inte mer och kommer aldrig tillbaka, oavsett vad herrarna i riksdagen säger. Sverige är förlorat till den så kallade “mångkulturens” huggsexa. Tro inte att hårfärg eller ansiktsform spelar den avgörande rollen, eller ens birollen. Det som spelar roll är huvuvida en nation och ett folk har rätt till självbestämmande när det gäller traditioner, kultur, mentalitet och vägval. Det har inte Sverige och svenskarna. Våra “ledare” valde att svälja förräderiet med hull och hår. Och de som skjuts ihjäl blir allt yngre, som 12-åriga Adriana Naghei. Thomas Nydahl

Adriana är en av min dotters närmare vänner

Nu är jag trött på alla spekulationer i den här gruppen . Adriana , flickan som blev skjuten är en av min dotters närmare vänner . Vi sörjer något fruktansvärt ! . Ni ska veta att Adriana smet ut på sena kvällen när Hennes förälder somnat . Adriana tog hunden med sig för att inte väcka föräldern av skall och glädje när hon tänkte komma tillbaka på natten . Min dotters senaste sms till Adriana kan jag dela med mig på denna sida om ni vill. Där uppmanar min dotter med stora bokstäver till Adriana att gå hem. Men Adriana skriver att hon bara ska ”tagga” ner till Donken och äta innan hon ska ta bussen som går 03:00. Sedan har ni väl läst resten. Vems fel var det ? Adriana som är en tonåring som tror på en god värld och inte fattar föräldrarnas varningar ? Föräldrarna som tror hon ligger o sover ? Mannen som blev jagad och sprang emot henne , Mannens som jagade han som sprang för att skjuta mannen som sprang . Min dotter som borde väckt mig och sagt åt mig att Adriana är ute mitt i natten. Det är så många OM , men livet går inte i repris som en film . Går inte att backa bandet , spola tillbaka och göra en bättre repris , klippa bort , göra om handlingen . Den är som den är och vi närmaste sörjer. En mardröm att hon inte finns hos oss längre. Facebook. 

SVT gør et barn til “en kvinde” for at formindske deres arbejdsgiveres  skyld

Der aldrig svigtende, røde, politiske næse fornemmer selvfølgelig, at dette er en særlig følsom forbrydelse, magten risikerer at få skylden for. Det har man “public service” til at forebygge.

 

ANNONSE