Nyt

Smilende kvindelige lærere ser på og filmer de hollandske børn mens de i moskeen lærer at vende sig mod Mekka og falde på knæ for Allah. Sikke en spændende kultur disse børn lærer om! Denne time i multikultur er en del af undervisningsplanen.

Nu kræver vrede forældre, at undervisningsplanen ændres. Uden at have nogen indsigt i de hollandske multikulturelle undervisningsplaner, så har jeg på fornemmelsen, at der ikke er noget tilsvarende krav om at muslimske børn skal lære at bede fadervor i kirken.

Den moské, der her lærer de hollandske børn at indtage korrekt bedestilling er Ghulzar e Madina i Zwolle, der tidligere har haft besøg af imamer, der har krævet dødsstraf for dem, der krænker Muhammed. Der er naturligvis kønsadskillelse under bønnen.

ANNONSE

Videoen skal være fra 2014, men er for nylig igen blevet aktuel på internettet, efter at et parlamentsmedlem bemærkede, at skolerne burde boykotte sådanne politisk korrekte aktiviteter.

Mr Beertema, a former teacher, said: «Refuse to allow your child to participate in such ‘away-with-our-culture’ excursions. You are deciding, not the school.»

I kølvandet på denne historie dukker der naturligvis andre op om hvad skolerne bedriver af indoktrinering af små børn, ligesom det ser ud som om der også er indført forbud mod at synge traditionelle julesange:

One parent said: «I recently found out my son was forced to sing ‘welcome, welcome refugee’ instead of Christmas songs.»

A teacher said that his school was visited by education inspectors who raised a flag and reported «Year 4 classes have not visited a mosque yet”.

ANNONSE

2 svar til “Hollandske børn i indskolingen lærer at falde på knæ for Allah”

 1. M.S.Carstens siger:

  Ja, det passer jo fint sammen med:

  https://www.document.dk/2016/12/29/boern-uden-sprog-evne-lege/

  som viser, at børn af Korantilbedende forældre/klaner ikke må/vil andet, end at bibeholde og kæmpe for en 1400 år gammel IDIOTI over alt, hvor de kan luske sig ind og få andre til at betale for deres samfundsskadelige, -nedbrydende, IQ-nedsættende og videnskabs/-udviklingsfornægtende, dødspligtige tilbedelse af Islam og pligt til:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Kig også ind på islaminfo.dk under søgeordet opdragelse og se, hvad der står at læse i taksterne.

  Tak til islaminfo, for et virkeligt seriøst og objektivt arbejde!

 2. M.S.Carstens siger:

  Ps.
  Og tak til Document, for opmærksomheden på Islams/Korandyrkernes oprigtige liv bag facaderne.
  Må vi få det delt og spredt ud, så selv MSM må bekende klar og reel formidling.