Nyt

Ken Livingstone blev hamret i studioet til LCB i dag, men uanset hvor hårdt de hamret ville han ikke be om undskyldning for udtalelsen om at Hitler var zionist.

-Hvordan kan jeg fortryde at jeg sagde sandheden? svarede Røde Ken, om og om igen.

He says he regrets causing disruption, but will never regret saying something that is true.

“I’m never not going to say what I believe to be true,” he said.

He will not say he apologise for mentioning Hitler until his co-presenters accept what he says is true.

..

“Everything I said…was true and I will be presenting the academic book about that to the Labour Party inquiry,” he said.

The former London Mayor was referring to a book written by the American Marxist historian Lenni Brenner, who has said he believes there was collusion between campaigners for a Jewish homeland and the Nazis.

He said the ‘history’ he referenced was unknown to MPs because “they don’t teach it in Israeli schools”.

Livingstone mente det var Blairites – tilhængere af Tony Blair – som lå bag hele balladen. De vil at Labour skal gøre en dårlig figur ved lokalvalgene næste uge, så Jeremy Corbyns periode som partileder blir af kort varighed.

 

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04/30/ken-livingstone-anti-semitism-row-former-london-mayor-to-speak-o/

 

ANNONSE

3 svar til “Røde Ken -angrede intet”

  1. […] indsigt på venstrefløjen. Resultatet ser man demonstreret i Storbritannien, hvor debatten om Ken Livingstone peger mod et meget større problem. Han rykkede ud for at forsvare en anden partifælle for hendes […]

  2. Lars Eriksen siger:

    At folk i Labour kan lire av seg slikt, forteller bare hvor langt Labour har gått for velgerbaser. Og det har jo blitt dokumentert tidligere at Labour var tilhenger av massiv multikulturell i stor grad islam-relatert innvandring.Vel vitende om at dette ville sikre nye velgerbaser.

  3. olaves siger:

    Labours røtter er ikke historisk anti-semittisk,tvert imot. Under en demo av “black shirts-nazier” i LONon på 30-tallet,ordna arbeiderklasserepresentanter fra Labour opp ,og jagde denne bermen på flukt—–til avisas Daily Mails store sorg.