Nyt

En af de tre mænd i den bande, der sparkede en forsvarsløs kvinde i ryggen så hun  faldt ned af trappen i Berlins undergrundsbande, er nu arresteret. En anonym forretningsmand tilbød 5000 euro for informationer, som kunne lede til pågribelsen af gerningsmændene. Han vil også give 5000 euro til kvinden, der brækkede armen i faldet. Han har selv en datter, siger han.

Det er blevet det rene vilde vesten, når der skal en dusør til, før det kan føre til pågribelse og arrestation. Hvornår har vi ellers set, at der bliver sat pris på nogen hovede? Efterhånden som folk bliver trætte af, at unge piger bliver voldtaget af asylsøgere og at de slipper af sted med det, er det vel kun et spørgsmål om tid, før dusørjægere begynder at tilbyde deres tjenester?

treter-1_1481399752-768x432

Mænd der sparker kvinder ned for sjov. Ikke just et typisk tysk udseende.

bz.berlin.de

ANNONSE