Nyt

Illustrationsfoto

Sønæs er et skønt område ved Søndersø i Viborg, og byens bedste adresse må ubetinget være Sønæs 1. Et stenkast derfra udspillede sig følgende scenarie sidste sommer, og selvom anklagemyndigheden gerne så to af de unge udvist, så kommer det erfaringsmæssigt ikke til at ske. En kriminalhistorie fra Viborg Stifts Folkeblad – Fem teenagere tiltalt for gruppeoverfald på Sønæs: Trampede 17-årig i hovedet.

“… omkring klokken 22.30 blev en ung mand angiveligt nikket en skalle og slået i hovedet med en knytnæve af to jævnaldrende mænd. Sådan er det i hvert fald beskrevet i anklageskriftet, som folkebladet er kommet i besiddelse af.

Her fremgår det også, at de to skubbede ham, så han faldt omkuld på jorden, hvorefter de sparkede ham på kroppen.

Derefter kom de resterende tre unge til, så de i alt var fem unge mænd om at tæve den sjette mand, som dengang var 17 år gammel. De slog, sparkede og trampede ham i hovedet og på kroppen, mens han lå værgeløs på jorden, lyder det i anklageskriftet.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria