Nyt

En dansk mand har i den grad fået den udenlandske æresvold og dominans at mærke.

Torsdag aften overfalder to udenlandske brødre på 18 og 23 år en etnisk dansk mand med talrige spark og slag i hovedet.

Familiens ære skal forsvares, og den velkendte voldelige dominanskultur, der hersker i indvandrerkredse, rammer endnu engang en uskyldig dansker.

De to migranter bruger også et glas og en styrthjelm i deres grove og voldelige angreb på den 36-årige dansker.

Det udenlandske brødrepar vil ikke acceptere, at deres søster har indledt et forhold til en dansk mand. Derfor overfalder de to brødre den danske mand.

“Kæresten (den danske mand, red.) til søsteren blev godt og grundigt gennembanket,” forklarer vagthavende ved Fyns Politi Milan Holck Nielsen.

Migranternes livsfarlige angreb finder sted i Ejby på Vestfyn torsdag aften. Efterfølgende bliver brødrene sigtet for vold af særlig farlig karakter.

Fyns Politi oplyser ikke om, de har taget forholdsregler i forhold til den udenlandske søster, der lever under social kontrol fra sin nærmeste familie.

Det danske voldsoffer har modtaget behandling for sine skader og er udenfor livsfare.

Dette tilfælde af æresvold kommer ovenpå en række tilfælde, hvor udenlandske migranter har forsvaret familiens ære på voldelig vis i Danmark.

I maj bliver en gravid kvinde lokket ud i en skov og sparket i maven, fordi en arabisk mands ære er blevet krænket. På anklagebænken sidder i alt otte personer – deriblandt mandens to brødre.

I august overfalder fire mellemøstlige mænd en 17-årig gymnasieelev med knivstik og spark. Også her er en udenlandsk families ære blevet krænket, fordi den 17-årige unge mand har haft et seksuelt forhold til en af gerningsmændenes søster.

I begyndelsen af september bliver tre mænd sigtet for knivvold mod en etnisk dansk kvinde i Kolding. To afghanske brødre er involveret, da en 26-årige etnisk danske kvinde bliver knivstukket og smidt ud over altanen. Æresvolden er tæt på at koste den unge kristne kvinde livet.

ANNONSE

Politikerne reagerer ikke, og befolkningen er i livsfare, når udenlandske æresbegreber medfører voldsomme overfald.

Hvem bliver det næste offer for æresvolden?

Se også DANSK TERRORTURIST – Aske Barfod Sivesgaard – ROMANTISERES AF REGERINGSPARTIER OG MSM

ANNONSE