Nyt

Overfaldet på den 44-årige kvinder ‘virker helt umotiveret’, fortæller vagtchefen for Vestegnens Politi til Ekstra Bladet. Dominanskriminalitet er begrebet, der forklarer lige den del. En historie fra EB.dk – Kvinde overfaldet i nat.

“Overfaldet skete på Brolæggerpladsen i Ishøj søndag omkring klokken 22.30…

Kvinden var på vej hjem fra et besøg hos sine forældre og kom trækkende med sin cykel tæt på sin bopæl, da hun pludselig blev væltet omkuld af tre unge mænd eller drenge.

– Hun har forklaret, at der er tale om tre yngre mænd af anden etnisk oprindelse end dansk. Det bygger hun på, at de internt talte et andet sprog end dansk. Enten tyrkisk eller arabisk, siger vagtchefen.

– Hun når ikke at se så meget. Hun bliver sparket og slået og kaldt ukvemsord på dansk, og så løber de derfra, tilføjer han.”

ANNONSE