Hovederne på bloggen

“Mens Det Radikale Venstres Morten Østergaard fra det københavnske caféliv roser Sverige for at være et ”humanistisk” foregangsland, har landets egen justitsminister implicit erkendt, at det sociale eksperiment, der har stået på i løbet af en hel generation, er forlist, og at svenskere fremover kommer til at frygte for deres personlige sikkerhed.”

Jalving skriver om Sveriges eskalerende kollaps som følge af de venstreliberales hidtidige – og fejlslagne – meningskontrol og eliternes hykleri. Og han skriver om den særlige svenske fromhed, som er dybt puritansk, selvom den udgiver sig for at være både inkluderende og liberal. Et Sverige, som alt for sent indser, at den er helt gal.

Læs indlægget her:

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9157736/sverige-en-tilstaaelsessag/

ANNONSE