Nyt

37A802B900000578-3762278-image-a-64_1472391816061

16-årige Phoebe Connop fra Halesowen fra West Midlands i Storbritannien var begyndt at flirte med en muslimsk fyr på nettet. De havde endnu ikke mødt hinanden. I en privat chat med sine venner på Instagram,  posterede hun et redigeret billede af sig selv, hvor hun var mørkhudet og bar hijab. Hun sagde, at nu ville hun til ændre udseende, for at blive accepteret af sin nye vens forældre.

En af  vennerne delte hendes billede på de sociale medier uden for den private gruppe.

Phoebe blev skrækslagen for, om hun ville kunneblive opfattet so  racist. Den 7. juli havde hun været på arbejde med sin far for at tjene lidt lommepenge til sin sommerferie. Hun bad sin far om at køre sig hjem, fordi hun følte sig dårlig.

Da hendes far senere kom hjem fra arbejde for at tage hende med ud og spise, fandt han sin datter død. Hun havde hængt sig.

Politiet forklarer, at billedet af hende havde spredt sig mere end hunkunne overskue og havde kunnet lide.

Phoebe havde fået flere negative reaktioner på billedet og havde betroet sig til en ved, som havde fjernet billedet efter opfordring fra Phoebe, da hun var bange for, om det ville give negative reaktioner fra muslimske miljøer.

ANNONSE

Daily Mail

ANNONSE

Ét svar til “Ville hellere dø end kaldes racist”

  1. Charles Nielsen siger:

    En feltmadras mindre. 🙂
    Kan sammenlignes med at gå i seng med fjenden under WW2
    Vendingen kan i allerhøjeste grad bruges i dag. Da Islam er fjenden.