Nyt

Ibtihaj Muhammad Barbie Doll by Matte

Oktober sidste år kom en syv-årig pige i New Jersey hjem fra skole og fortalte sin mor, at hendes lærer havde forsøgt at tage hendes hijab af. Moderen fortalte historien på Facebook, og beskeden udløste en national mediestorm, der skulle føre til, at den erfarne lærers liv og karriere blev uigenkaldeligt ødelagt.

En uskyldig interaktion, der varede et par sekunder mellem Tamar Herman, som er jøde, og den syv-årige muslimske pige Sumayyah Wyatt blev øjeblikkeligt dømt som misbrug af den kendte fægter Ibtihaj Muhammad på Instagram, som anklagede Herman for at have tvangsfjernet Wyatts hijab. Muhammad repræsenterede USA ved sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro, hvor hun tog bronze i holdkonkurrencen. Hun blev kendt for at fægte i en hijab.

Den olympiske stjernes indlæg gik viralt, og dagen efter blev New Jersey-guvernør Philip D. Murphy involveret på Twitter, og en statslig islamisk organisation opfordrede til lærerens øjeblikkelige afsked.

Forfølgelse af jøder i moderne tid?

Den 6. oktober 2021 havde Tamar Hermans 2. klasse travlt med en skriveopgave på Seth Boyden Elementary School i Maplewood. Herman bemærkede, at Sumayyah Wyatt havde en hætte på, der blokerede hendes øjne, og hun troede, at hijaben var under hætten. Derudover havde den unge pige næsten hele ansigtet dækket af en maske, som hun (og hendes klassekammerater) skulle bruge mod coronasmitte.

ANNONSE

Herman ønskede at opmuntre eleven til at deltage i skolearbejdet, og da hendes øjne var delvist blokeret af hætten, bad hun Wyatt om at trække den tilbage. Pigen reagerede ikke på henvendelsen, og Herman forklarede senere, at hun gjorde et forsøg på selv at trække hætten tilbage. Det var da hun indså, at Wyatt ikke havde den sædvanlige hijab på, og Herman trak hurtigt hovedstykket tilbage og undskyldte. På intet tidspunkt blev huen fjernet fra pigens hoved, og lektionen fortsatte som normalt.

Men den 7. oktober 2021 blev Herman kaldt til rektors kontor og fik at vide, at elevens mor havde klaget, og en dag senere blev hun ufrivilligt afskediget, mens skoledistriktet sendte et antibiased (uvildigt) brev hjem til forældrene. Et år senere er hun stadig ikke i arbejde, og nu er sagen endt i retten, skriver New York Times.

I marts i år sagsøgte familien skoledistriktet og læreren for religiøs diskrimination og for at røre ved pigens hår og fortælle pigen, at hendes naturlige hår var smukt. Retsprotokoller viser, at retssagen blev afvist i sidste måned, og at parterne havde indgået et forlig.

I denne måned anlagde Tamar Herman en sag om ærekrænkelse ved New Jerseys højesteret, hvor han anklagede Ibtihaj Muhammad og New Jersey-afdelingen af ​​Council on American-Islamic Rights (CAIR-NJ) og dets direktør for at have forårsaget “uoprettelig skade”. Samtidig sagsøger hun skoledistriktet South Orange-Maplewood for medvirken til “nådesløs og diskriminerende behandling” ved en føderal domstol:

Hvad der startede som en simpel misforståelse mellem sagsøgeren, som er jøde, og en af ​​hendes elever, som er muslim, blev til Ibtihaj Muhammad og CAIRs medvirken i en parade af uhyrlige, falske, ærekrænkende og antisemitiske udtalelser.

Tamar Hermans Facebook-billede, brugt i Ibtihaj Muhammads hadekampagne mod læreren. Skærmbillede:

Hijab-sagen spredte sig hurtigt gennem et New Jersey-samfund kendt for sine liberale “værdier”, og mens mange af fakta forblev uklare, blev sociale medier hurtigt oversvømmet med vrede stemmer og meninger om Tamars handlinger. Ifølge New York Times følte mange muslimer, som udgør 3 procent af New Jerseys befolkning, angst, fordi de havde oplevet en stigning i had mod muslimer i de senere år:

“Den stærke reaktion på lokalt, statsligt og nationalt plan er i høj grad en kulmination på to årtier med at føle sig udsat og sårbar,” sagde Sahar Aziz, professor ved Rutgers Law School og forfatter til en bog om islamofobi, The Racial Muslim: When Racism Ophæver religionsfriheden.

I retssagen mod staten hævder Tamar Herman, at Muhammad og CAIR-NJ var motiveret af grådighed og et stærkt ønske om at fremme deres dagsorden som anti-islamofobi-aktivister, og at hendes omdømme var så skadet, at hun aldrig kan blive ansat af et andet offentligt skolevæsen igen. Retssagen citerer også guvernør Murphys kommentarer på sociale medier, men han er angiveligt ikke sagsøgt:

– Hun er blevet udstødt af lokalsamfundet, sagde hendes advokat, Erik Dykema, og hævder i retssagen, at Herman led og stadig lider af følelsesmæssige og psykiske skader. Hun er så bange for sin sikkerhed i Maplewood, hvor hun har boet og undervist i over 20 år, at hun har måttet flytte fra sit hjem permanent, og før det måtte hun bede om politibeskyttelse og midlertidigt flytte.

Ud over udtalelser fra Muhammad og CAIR blev hun yderligere ydmyget, da hendes barndoms rabbiner fordømte hende på Facebook, og guvernør Phil Murphy hængte hende ud på Twitter.

 

https://twitter.com/GovMurphy/status/1446584729550168066

CAIR-NJ kunne ikke kommentere på retssagen, men står bag eleven, som den siger, havde en forfatningsmæssig ret til at dække sit hår af religiøse årsager uden fysisk indblanding eller ydmygelse.

Hermans sag blev henvist til Essex Countys anklagemyndighed, fordi den involverede potentiel religiøs diskrimination, der involverede en hellig genstand, der blev brugt til at dække hår og vise beskedenhed. Disse afviste at rejse tiltale for strafbare forhold. Hun har ikke fået lov til at vende tilbage til klasseværelset og holder tvungen orlov. Hendes ansættelsesstatus kan i bedste fald beskrives som usikker.

En olympisk taber

Samspillet mellem læreren og eleven spredte sig hurtigt langt ud over Seth Boyden Elementary. Selaedin Maksut, direktør for CAIR-NJ, som skrev på Twitter, at “racistiske lærere som denne, kan vi ikke betro vores børn,” var gæst på ABC’s Good Morning America for at diskutere organisationens krav om, at Tamar Herman skal siges op med det samme. Retssagen beskylder Maksut for at have givet et ærekrænkende interview i det populære nationale program.

Muhammad, som har boet i Maplewood i mange år og fægtet for distriktets mellemskolehold, har skrevet en børnebog om en pige, der bærer hijab. Hun har også sin egen tøjkollektion af modetøj, og en Barbie-dukke er blevet modelleret efter hende. Dagen efter hændelsen opfordrede hun sin store følgeskare på de sociale medier til at ringe og maile skolen. [Meddelelsen er nu blevet slettet. Journ.note]:

– Forestil dig at være barn og blive klædt af foran dine klassekammerater. Forestil dig den ydmygelse og traumer, denne oplevelse har forårsaget hende. Dette er misbrug.

I løbet af de næste par uger modtog distriktet tusindvis af vrede telefonopkald og e-mails, mange af dem vulgære og truende. Elever på folkeskolen blev midlertidigt udelukket fra at deltage i gymnastiksalen eller frikvarteret på grund af sikkerhedsforanstaltninger, der skulle træffes, da demonstranter og pressen dukkede op udenfor. Facebook-grupper populære blandt forældre fra Maplewood og South Orange, New Jersey, kogte med meninger, der eskalerede i forargelse, da det blev erfaret, at Tamara Herman var jøde.

Retssagen fastslår, at Muhammad bevidst, ondsindet og forsætligt offentliggjorde falske og skadelige udtalelser om Herman ved hjælp af billeder af læreren taget fra hendes private Facebook-side:

– Som følge af tiltaltes opdigtede påstande fik Herman ødelagt sit omdømme, hun blev udsat for trusler mod sin fysiske sikkerhed, blev nådesløst mobbet og latterliggjort, hun blev udskammet i de lokale og nationale medier og vanæret i sit lokalsamfund. Den negative opmærksomhed har gjort det umuligt for Herman at finde et andet job, og hun bliver konstant ubarmhjertigt chikaneret af fremmede.

Hermans retssag er finansieret af The Lawfare Project, en non-profit organisation dedikeret til at beskytte menneske- og borgerrettighederne for det jødiske folk verden over.

”Og timen er sikker på at komme, så tilgiv smukt.” (Koranen 15:85)

Efter at have lært om Tamar Hermans sag, er det svært at finde ord for, hvor uretfærdig behandlingen af ​​denne kvinde er. Sagens ophav var en uskyldig handling og “problem”, som nemt kunne være blevet glemt efter samtaler med de involverede.

Ibtihaj Muhammad har oplevet den amerikanske drøm og opnået en magtposition, men alligevel vælger hun at bruge sin magt til at iværksætte en hidtil uset hadkampagne mod et forsvarsløst menneske. Ved hendes side er det kontroversielle CAIR, som er anklaget for at være forbundet med Hamas og Det Muslimske Broderskab, samt tusinder – hvis ikke millioner – af krænkede muslimer og rabiate tilhængere, som nådesløst har mobbet og hånet Tamar Herman i over et år. På grund af en HIJAB! Bør muslimer, der nøje følger Allahs ord, ikke kunne lære tilgivelse, som er foreskrevet i Koranen?

”Vi har kun skabt himlen og jorden og alt derimellem med et formål. Og timen er sikker på at komme, så tilgiv smukt”. (Koranen 15:85)

Historien om Tamar Herman er trist og deprimerende, og fik mig til at tænke på Lars Hedegaards kommentar i Document i august med titlen Derfor vinder islam. Hedegaard tvivler på, at Sverige, Danmark eller andre vestlige lande bliver reddet, for kun få har forstået, hvad islam går ud på:

– For mange år siden blev jeg ringet op af en dansk diplomat med mange års erfaring fra muslimske lande. Når muslimske kvinder begynder at bære hijab, sagde han, er det et tegn på, at islam er ankommet til et land, som ideologiens forkæmpere har til hensigt at erobre. Men ingen forstår det. Ingen vil forstå det. Ingen ønsker at høre om det. Derfor vil islam vinde, og en dag, hvor den vantro befolkning skal kravle langs væggene i deres huse og følge Islams bud fuldstændigt, vil nogle spørge, hvordan det kunne gå så galt. Men kun dem, der kan huske, hvordan det var at leve som frie mennesker. De andre vil betragte det som en normal tilstand.

Kan vi forvente den samme farlige udvikling i USA? Eller er den der allerede? Hør Obamas hyldest til Ibtihaj Muhammad og muslimer generelt, og bedøm selv.

 

<a href=”https://www.nj.com/essex/2022/10/teacher-sues-nj-olympian-for-saying-she-pulled-hijab-off-7-year-olds-head.html”>NewJersey.com</a>

&nbsp;

ANNONSE