Tavle

Vi lider med dere. Skjemmende dobbeltposteringer på forsiden, og tidvise brudd sliter på tålmodigheten. Det hangler. Men bedre tider kommer.

Et profesjonelt webfirma utvikler en helt ny side. Forsiden blir mer helstøpt, men ikke helt annerledes. Det gjør derimot innmaten. Den bygges helt fra grunnen av. Det er oppdaget feil langt nede i systemet som må fikses og det tar tid.

Siden fungerer på et vis og trafikken har tatt seg opp. Det samme har facebook-aktiviteten. Vi er overbevist om at vi har et produkt som leserne vil etterspørre. Men med de ambisjonene vi har må det fungere.

Vi klør i fingrene etter å sette farten opp. Den langsomme opplastingen i det vi kaller bakkant sinker publiseringstempoet. Vi holder dere orientert om tidshorisonten.

Vi merker at vi har mange lojale lesere og det setter vi umåtelig pris på.

ANNONSE