Tavle

“Klar til terror”. Ekstra Bladet finder de store bogstaver frem til forsiden. Men det skal vise sig, at Enhedslistens Pernille Skipper måske har brug for læsebriller.

“Det vil ikke være svært at finde danske muslimer, der helt frivilligt vil ofre sig i terrorhandlinger her i landet,” erklærer islamisten Kasem Said Ahmad under Muhammedkrisen.

Selv en elev i børnehaveklassen vil lægge mærke til den islamiske trussel på forsiden af Ekstra Bladet.

Alligevel er der ikke et eneste menneske i Pernille Skippers parti, der kigger skævt, da samme Kasem Said Ahmad melder sig ind i Enhedslisten, er med til at hænge valgplakater op og arrangerer store muslimske valgmøder under det netop overståede folketingsvalg.

Tværtimod lader Pernille Skipper sig forevige sammen med sin partikollega Kasem Ahmad i foråret 2019 – få dage før den seneste valgkamp. Skipper og Ahmad har matchende islamiske jihad-tørklæder på, der symboliserer deres fælles kamp mod jøderne i Mellemøsten.

Men trods forsiderne i Ekstra Bladet fortæller Pernille Skipper, at hun ikke aner, hvem hendes partifælle er, da det bizarre foto dukker op under valgkampen:

»Havde jeg vidst, hvem jeg fik taget billede med, var jeg ikke stillet op til det … og jeg vil ærligt talt gerne have eventuelle stemmeanbefalinger frabedt,« skriver Pernille Skipper.

ANNONSE

Men

Pernille Skipper får både stemmeanbefalinger og bunkevis af muslimske stemmer ved folketingsvalget.

Kasem Ahmad afholder omtrent ti muslimske vælgermøder

i København, Roskilde, Ringsted, Kokkedal, Slagelse og Frederikssund. Ved vælgermøderne fremhæver Enhedslistens Kasem Ahmad netop Pernille Skipper, og islamisten opfordrer alle muslimer til at sætte kryds ved Pernille Skipper.

»Jeg har brugt min sunde fornuft og forsøgt at mobilisere folk, der skulle ud at stemme,« siger Kasem Said Ahmad.

Kasem Said Ahmad er kendt som ‘manden bag Muhammedkrisen,’ og han går ind for, at kvinder skal stenes til døde, hvis de ikke overholder sharialoven.

Kort tid efter valghandlingen i juni bliver presset så stort på Pernille Skipper og Enhedslisten, at de er tvunget til at smide islamisten Kasem Said Ahmad ud af partiet.

“Jeg tager ikke stilling til enkelte eksklusionssager, men stening af kvinder på grund af utroskab, vold og lignende holdninger er på ingen måde foreneligt med hverken mit eller Enhedslistens grundlæggende menneskesyn,” erklærer Pernille Skipper

Denne udtalelse kommer få dage efter, at den nu tidligere partikollega Kasem Ahmad har hjulpet med at fylde stemmeurnerne med islamiske stemmer på Pernille Skipper.

Spørgsmålet, der står tilbage, er, kan det virkelig passe, at INGEN i Enhedslisten kendte islamisten Kasem Said Ahmad, der altså har poseret på forsiden af Ekstra Bladet med ordene “Klar til terror”?

Pernille Skipper ender med at få 33.024 personlige stemmer ved valget. Men hun glemte at sige tak til Kasem Said Ahmad.

Se også
Muslimer bag grov chikane: Politiker Anahita Malakians fra Nye Borgerlige kan ikke arbejde i indvandrerbydel

ANNONSE

Mest læst

Jalving fyret fra JP

Jyllands-Pesten