Nyt

Frihedens Stemme har gravet lidt i sagen, og kan fortælle, at pakistanske Daniel ‘Danne’ Hamza blandt andet har været på forsiden af Vi unge, og været model for Vogue. Bannerførende woke-medier. Detaljer fra Se & Hør – Dansk influencer dømt for to voldtægter: Gjorde offer gravid.

“23-årige Danial Hamza Borch Lappé Ahmad… blev forleden dømt i Københavns Byret for at have begået to voldtægter.

Helt som i sagen om realitystjernen Teitur, der netop har fået to og et halvt års fængsel for en grov voldtægt, er Danial dømt for at have haft sex med kvinderne uden deres samtykke. …

Det fremgår af domsbogen fra sagen, som SE og HØR netop har fået en kopi af. Her kan man blandt andet læse, at der som i sagen om Teitur ikke var nedlagt et navneforbud, selvom ‘Danne’ nægter sig skyldig i begge voldtægter og derfor har anket dommen.”

ANNONSE