Kort

Politik bliver et spil med ord når man i det ene øjeblik er Charlie og i neste lader Erdogan forfølge kunstnere på europæisk jord, præcis som han gør hjemme. Reaktionerne på Merkels knæfald er stærke, også blandt danske politikere.

Og det giver udenrigsordfører Søren Espersen (DF) ham ret i.

»Jeg ved ikke, hvor mange europæiske ledere, der har stået og sagt ‘je suis charlie’ det seneste år. At man nu lader Tyrkiet sagsøge en satiriker i Tyskland er jo i direkte modstrid med det. Og det synes jeg godt, at den danske regering kan lade tyskerne vide,« siger han.

Merkel virker helt ude af touch med stemningerne i folket, såvel i Tyskland som ellers i Europa.

Fra yderste venstre til højre lyder samme fordømmelse. Erdogan er ved at blive ordentlig upopulær i Europa. Den politiker som lefler for ham synker i anseelse.

merkel.erdogan2

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8589147/danske-politikere-kritiserer-merkels-knaefald-for-tyrkiet/

ANNONSE

3 svar til “Politikerne kritiserer Merkels hovedløse Tyrkiet-politik”

  1. Nattuglen siger:

    Det europæiske spøgelse skimtes i baggrunden …

  2. Gulosten siger:

    Tysk variant: Merkel burde ikke benytte “I’m Charlie” men “Ich bin Adolf” som en tysk variant. Nå skal hele Europa utsettes for tyrkisk lebensraumpolitikk samtidig som Merkel og Sverige kaster komikere og kunstnere i fengsel.

Mest læst

Servicemeddelelse

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid