Tavle

Det er påske og i pagt med den har vi idag publisered en tekst om påsken. Kjell Skartveits tekst rammer ind påskens budskab og viser at måden vi forstår det på har direkte betydning for vores politiske forståelse.

Hvis de som kærer om friheden ikke forstår denne kobling mellom religion og samfund, vil de blive trængt ind i en passiv rolle, og opleve at friheden bliver stadig mindre.

Der er en sammenhæng mellem frihed og religion. Det er det islams indtræden bærer bud om. Nogle vil ikke indse sammenhengen og er mer optaget af at afvise kristendommen. Det er den arv de er vokset op med og identifiserer sig med. Det er deres valg. Det er en individualistisk valg. Men de som kærer om samfundets frihed og alle borgeres, må indse at vores politiske frihed faktisk har meget at gøre med påskens budskab.

ANNONSE

De her sammmenhænge vil Document fortsætte at påpege. Hva skulle vi lave hvis vi undlod at påege det mest essentielle?

 

Påsken, kærligheden og frihedens sejr

 

ANNONSE

Læs også

Exit Jesus -
Islam: Opium for venstresiden -
Korset står for frihed -
En stjerne over Betlehem -
Krist stod op af døde -
Et kors for tanken -

Ét svar til “Kære danske venner”

  1. […] Redaktørens introduktion: Kære danske venner […]