Nyt

En af Danmarks ledende imamer sier i et skult videooptak at muslimerne er ved at erobre Danmark og Europa. De blir stadig flere og smelter ikke sammen med resten av samfundet, sier Mohammad Fouad al-Barazi til “Fatma”.

Mohammad Fouad al-Barazi,

– Lige nu er vi i en tid, hvor vi er ved at åbne de her lande.

Sådan lyder det fra Mohammad Fouad al-Barazi, den ledende imam i moskeen hos Det Islamiske Forbund i Danmark, på skjulte optagelser fra tredje afsnit af ’Moskeerne bag sløret’.

“Åbne” skal forstås som erobre, det er Koran-fortolkerne enige om.

al-Barazi gleder sig over at muslimerne i Danmark nu er riktig mange. Da han kom til landet for 23 år siden var det kun 55.000. Nu er det 300.000 og de sørger for at bevare deres identitet.

Derfor er konklusionen på den her snak, at man godt kan opholde sig her i landet uden at smelte. I skal forstå de betingelser. Det er uden at smelte ind i samfundet, siger Mohammad Fouad Al-Barazi på optagelserne.

Det ligger helt klart en implicit trussel i imamens udtalelser: Når vi blir mange nok kommer vi til at sætte vores preg på samfundet. Det er allerede ved at ske, indikerer han. Derfor kan “Fatma” glæde sig.

ANNONSE

At en religionsprofessor ikke finder udsagnet mærkelig, sier mer om ham end imamen. Visse akademiker vælger at betrakte islam som en hvilken som helst anden religion. Så har de valgt forkert religion.

 

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-08-imam-paa-skjult-kamera-muslimer-er-ved-at-erobre-europa

 

Topbillede: I sandhed et fjordbillede med nye ansigter. Stedet hedder Lake Hollingworth, og her står imamen i midten som TV2 har interviewet med skult kamera. Han udråbes til Danmarks uofficielle mufti.

Starting from the left, Sh Muhammad Umar al Badally, Shaykh M. Fouad al Barazi & Sayyed Muhammad Yahya in front of Hollingworth Lake, Ghumari Deen Intensive 1424/2003 Rochdale, UK. http://www.abuhanifah.8m.com/photo.html

ANNONSE

5 svar til “Imam: – Vi er ved at ta over”

 1. Per T siger:

  Først dukkebarnet, så Lars Ulykke og derefter en rigtig Mufti med toiletrullehat, krumsværd og loppeskæg. Jo, det går godt i Danmark

 2. Harry Vinter siger:

  Iflg. Cherif el Ayouty er oversættelsen “åbne de her lande” forkert. Den korrekte oversættelse er “erobre de her lande”.

  • Stein Gunnarsson siger:

   Ordet betyder bogstavligt talt “åbne”, men bruges også i overført betydning om at “erobre”.

 3. […] Da jeg ikke har tv, har jeg set de tre første programmer online, men jeg regner med at gøre dem tilgængelige undertekstet på engelsk for alle inden for en uges tid. Kim Møller beskriver nærmere dokumentaren her: Imam vil ‘åbne’ (erobre) Danmark – Forsker bruger tyrkiske (erobrer)moskéer som det gode eksempel og Hans Rustad: Imam: Vi er ved at erobre Danmark og Europa. […]

 4. Anne-Marie Jæger siger:

  Ha ha i kan få engang røde pølser