Nyt

Lørdagens For frihed-arrangement I København havde fine gæstetalere fra England. Anne Marie Waters, Paul Weston og Tommy Robinson, trioen der tilsammen udgør ledelsen af Pegida UK. Det blev en lang begivenhedsrig dag der både inkluderede en samtale med tidligere EDL-leder Tommy Robinson, og en vandring gennem indre by med aggressive venstreradikale i umiddelbar nærhed.

Moddemonstrationen var ren rutine for politiet, og demonstrationens 150 tilhørere tog det som en oplevelse. De fleste havde prøvet det tidligere, og det skræmte ikke ligefrem de engelske talere. Det vil blive for omfattende, at opridse dagen i den samme artikel. Herunder de tre talere.

ANNONSE

Ét svar til “Pegida UK til For frihed-demonstration i København”

  1. Jakob siger:

    Det var en rigtig god dag! Utroligt at de ca 200 stykker venstreradikalt affald får lov at agere som de gør. Ifølge loven straffes den der søger at forhindre et sådant lovligt arrangement, med bøde eller fængsel op til 2 år. Så hvad er mon forklaringen på at lade være med at anholde dem? Nok om dem, tak til Tania for et godt og vigtigt arrangement, med super talere fra Pegida UK.