Nyt

 

Efter at Tommy Robinson blev arresteret i Leeds udenfor en retssal, hvor han filmede folk på vej ind til en vederstyggelig sex-groomingsag med 29 tiltalte, har reaktionerne været mange og stærke. Baggrunden for arrestationen har været noget uklar, men indtrykket er at Tommy Robinson blev arresteret for at have udvist «foragt for retten», selv om han altså er reporter i Rebel Media og filmede på gaden udenfor retslokalet.

I Leeds var politiet var lynhurtigt på pletten. Ja, så hurtige var de, at Rod Liddle skrev i The Spectator, at det ville have været flot om West Yorkshire Police havde reageret med samme styrke og entusiasme da de første gang blev fortalt om de forfærdelige sex-overgreb som foregik i lokalsamfundet. Rod Liddle spekulerede på om Tommy Robinson blev arresteret for at være Tommy Robinson.

The founder of the English Defence League, Tommy Robinson, turned up in Leeds on Thursday to film people going into a grooming trial. He did not speak, chant, accost anyone or do anything other than point his mobile phone at attendees, from a distance. Nor was he with a crowd. Still, seven coppers turned up and bundled him into a paddy-wagon accusing him of a breach of the peace.

Der er mange som spekulerer på om ikke Tommy Robinson blev arresteret for simpelthen at være Tommy Robinson. De fleste britiske aviser har fjernet indlæg om arrestationen og Tommy Robinson selv var allerede udelukket fra Twitter på livstid. Han er for i øvrigt stadig at finde på Facebook. Der foregår for tiden underskriftsindsamlinger. Denne hos Change.org er i skrivende stund underskrevet af 327.009 personer.

ANNONSE

MP David Coburn fra Ukip holdt en appel udenfor Downing Street under demonstrationen der:

David Coburn har også twittet om arrestationen. Han mener at udviklingen er urovækkende:

Tusindvis demonstrerede i London:

Det er helt almindelige folk, der bekymrer sig om det, der sker lige nu. Her fra Speakers Corner i London.

Donald Trump Jr. twittede om Tommy:

Også i Australien protesteres der mod arrestationen af Tommy Robinson:

Lord Pearson har skrevet til indenrigsminister Sajid Javid, hvor han siger at han vil anlægge sag mod ham hvis Tommy bliver skadet eller dræbt under afsoningen.

I sit brev skriver han

 If Tommy is murdered or injured in prison I and others will mount a private prosecution against Mr Javid as an accessory, or for misconduct in public office.

Fra hvad jeg hører så arbejdes der på en ny tekst til sangen «Free Nelson Mandela».

Metro

 

ANNONSE