Tavle

I disse dage skriver mange mennesker på Facebook og i aviserne ting om islam og det mellemøstlige menneskesyn, som lige så godt kunne have stået her, og hver gang er de nødt til lige at markere, at de tager skarpt afstand fra dem, de lyder nøjagtig som:

Her Amalie Lyhne: I lyset af Køln: Fire grunde til at kritisere feministerne.

“Hvis vi skal undgå afbrændinger af asylcentre og endnu mere medvind til muslimhaderne på højrefløjen – et ønske, som jeg er sikker på, at jeg deler med feministerne – så er vi nødt til at tale om virkeligheden, som den er: Uden hykleri og selvoptagethed og med en sammenhængende argumentation og en sund proportionssans.”

Det er, hvis I vil undskylde mit franske, fandeme trættende.

Det er selvfølgeligt nødvendigt at karikere, hvad vi står for – had og brandstiftelse – for ellers er det ikke muligt at lægge en meningsfuld distance i denne sag.

ANNONSE