Kort

Kasper Støvring kommenterer Køln-sagen på Berlingske – Overgreb mod kvinder og den katastrofale folkevandring.

“Dansk Flygtningehjælps Andreas Kamm har talt om kvinderne i flygtningelejrene, der ikke afslører, når manden er taget af sted, for så bliver de et bytte for voldtægt. Det er altså den mandschauvinistiske (for at tale med en eufemisme) kultur, vi frivilligt importerer. Hvordan skal de nogensinde assimileres? Vi hjælper disse mænd, så de bagefter kan skade os. Forleden oplevede en af mine gode bekendte, der bor i den mindre provinsby, hvor jeg selv bor, at hans datter, der netop var fyldt 14 år, blev standset af det, der efter signalementet lignede en af de nytilkomne asylansøgere. Han bad hende vise ham vej, men lidt efter blev hans spørgsmål nærgående. Først spurgte han til hendes alder, dernæst om hun var gift. Hurtigt skyndte den forskrækkede pige sig hjem. Dér begynder intimideringen.” …

Sådan er vilkårene blevet, og selv om de to sager, jeg nævner her, er subjektive oplevelser, så vidner det om en anden kultur, som vi får problemer med. Ikke kun i Køln. For utildækkede piger og kvinder skal vogte sig. Og nu lærer de det på den hårde måde. Frygten sætter sig i dem og i os, i forældrene, vi mister alle sammen endnu mere konkret frihed.

Det er prisen, selv om vi fordømmer det, der sker, selv om vi skriver debatindlæg om det, selv om vi har nok så mange rettigheder. For disse begivenheder har deres dystre virkning, og disse mennesker med radikalt forskellige kulturer og syn på kvinder, er her nu engang. Og der kommer flere af dem, tusindvis hver eneste måned. Det skal stoppe nu.”

ANNONSE

Ét svar til “Kasper Støvring om flygtningenes mandschauvinistiske kultur: “Hvordan skal de nogensinde assimileres?””

  1. torstein siger:

    Sveits mottar mange flyktninger og asylsøkere; de blir bosatt i asylleire med klare regler for hvor og når de kan gå ut og hvilke veier ruter de skal gå i nabolaget. Passeringer ved skoler, institusjoner og idrettsplasser for barn er forbudte områder for dem som søker om asyl i Sveits.

Mest læst