Kopierede/fra hoften

I en opdatering i gruppen ‘Nok er nok – Stop fremmedfjendsk retorik’, bragte bagmanden i søndags en kommentar til en personlig beretning om en krænkende rustur fra Uniavisen Jeg bed mærke i at kommentaren var underskrevet Taimullah Abu-Laban, imam Abu Labans søn, der i en årrække har været aktiv i Hizb-ut-Tahrir. Intet kan overraske mere, men det er naturligvis bizart at se en jødedrabsopfordrende islamist som antiracistisk argument under hashtagget ‘#KunHandlingStopperRacisme’. Taimullah blev landskendt for ordene: “Det er sværdet, som jøderne forstår. De forstår ikke andet. Dræb.

‘Social kontrol’ er blevet et populært argument at anvende for gymnasieledelser når de skal retfærdiggøre forbud mod bøn på deres skoler. Argumentet lyder: ‘hvis vi tillader bederum, så vil muslimske elever potentielt blive presset til at bede selvom de ikke har lyst’.

Med samme argument bør introture, gymnasiefester og gymnasiemiddage forbydes efter de utallige historier om ’studiner’, der presses til seksuelt ydmygende adfærd. Her er et citat fra dagens Uniavisen, hvor forfatteren Sidsel-Jo Gazan fortæller om, hvad hun blev presset til under en rustur…

… Gymnasieledelserne og politikerne VED, at dette er en del af ‘kulturen’ på gymnasierne. Alligevel betegnes den slags overgreb ikke som “social kontrol’. Det er derimod kun social kontrol og rigtig farligt, hvis nogen måtte gøre noget så grænseoverskridende som at stimulere en elev til at overveje sin eksistens og livets formål.

– Taimullah Abu-Laban
#Nokernok
#KunHandlingStopperRacisme

Selvfølgelig skulle Sissel Jo-Gazan have sagt fra, men kommentaren var møntet på det islamistiske ophav, og ironisk i sin kerne: “Det er dansk kultur. Det smitter. Løb mod grænsen…” Muslimerne fangede den ikke, men feministerne har altså heller ingen humor. Psykologistuderende Celina Hannibal Risager fra Nørresundbykontaktede sågar min kæreste over Messenger, og sendte hende screencaps med vor meningsudveksling, så hun var advaret om min overgrebskultur. Hun blokerede mig samtidig. Det grinte vi lidt over i den udendørs spa…

“Synes bare lige du skulle se din kærestes reaktion på overgreb. I tilfælde af at du ikke allerede ved hvordan han er. (Celina Hannibal)

ANNONSE