Kommentar

Jean-Leon Gerome Slave Market (1866)

 

Altså sex med mørke, eksotiske ørkenmænd, der bare er så fortabte, men alligevel betragter kvinder som en lavere race.

Hvad er der sket med disse tidligere så frigjorte kvinder?

Ja, årtiers indoktrinering i skoler, på højere læreinstitutioner og på arbejdspladser – godt hjulpet på vej af naive, venstreorienterede politikere, og senere de borgerlige, har gjort sin indvirkning. For mantraet i alle disse år var multikulturelt og globalt – og at mørke mennesker moralsk set står højere end os hvide.

Det budskab gled hurtigt ned til netop de danske kvinder, der af personlige forhold hadede danske mænd. 

Og så var valget jo let.

Enten kunne de blive lesbiske eller de kunne allokere deres kærlighed til mørke, voldelige mænd, hvis udseende og styrke kompenserede for deres manglende empati og intelligens. 

Så det gjorde de.

Derfor ser vi i dag talrige eksempler på, at de tidligere så frigjorte kvinder på deres gamle dage eksempelvis nu ”adopterer” 16-årige, mørke drenge, der bare er så fortabte. Til gengæld læser vi aldrig om de samme humanistiske kvinder, der har adopteret en unge pige/kvinde.

Graver man lidt dybere ned i disse kvinders naive verdenssyn, åbenbarer sig det udsagn, at feministerne mener, at vi hvide har ødelagt og udnyttet Mellemøsten og Afrika. Ak, ja. Lysten efter mørkt, ungt kød, hæmmer deres historie udsyn. For allerede inden de hvide i sin tid nåede disse geografiske områder, herskede der her nogle af verdens mest velstående riger. Riger, hvis rigdom var grundlagt af slavehandel, vold, diktatur og kvindeundertrykkelse. 

ANNONSE

Jeg medgiver, at de hvide ikke nødvendigvis gjorde det bedste for mennesket i disse områder. Men overordnet fik de skabt en logistik, en infrastruktur, en administration og en snert af civilisation (læs:  kvinder og mænd er lige), som på nogle områder højnede levestandarden – og etikken.

Men historien viser, at så snart de hvide forsvandt fra et land i Mellemøsten eller Afrika, kom diktaturet og barbariet tilbage. Måske fordi de indfødte ikke ønskede civilisationen? Og måske fordi de fortsat ønskede at leve i et diktatur eller leve under barbariske ritualer?

Vi ved det ikke.

Men faktum er, at danske feminister nu forsøger at tiltrække og omdanne præcis de samme mørke mænd til vor civilisation

– via moderkærlighed og ønsket om sex.

Tager jeg fejl, så vis mig eksempler på, at danske feminister/venligboere har adopteret ældre, afrikanske kvinder eller ældre muslimske?

Peter Qvistgaard – en dansk mand, der lige som feministerne også elsker fremmed sex. 

ANNONSE