Kopierede/fra hoften

Forleden kunne man i EB-popcasten ‘Afhørt’ høre Mette Marie Yde Poulsen fra Danner, henvise til seneste forskning om kvindedrab. Der var otte forskellige faresignaler, og det havde intet med etnicitet at gøre. Andre forklarer omvendt i relationen til drabet på 22-årig Mia Skadhauge Stevn (Aalborg), at danskerne har et kulturelt problem med kvindedrab. Problemet var kønnet. Mænd har et problem. En klumme af chefredaktør Rikke Dal Støttrup i Alt for Damerne udpensler…

“Der findes ikke nogen nem løsning… Til jer, der tænker, at skal mere politi og mere overvågning til: der findes ikke betjente eller kameraer nok i verden til at kunne spotte alle volds- og drabsmænd.

Det er meget mere kompliceret end det, og som så meget andet – f.eks samtykke og Metoo – handler det om en kulturændring. Om at ændre hele tankegangen, at lære drenge at tale om følelser i stedet for at slå sig ud af dem og om at opdage disse mænd, inden deres frustrationer bliver til kvindehad, der bliver til vold og drab.” (Rikke Dal Støttrup, Alt.dk, 12. februar 2022)

Da BT-Aarhus tidligere på ugen opridsede syv nylige århusianske drab var alle ofre mænd, bortset fra to. Det gennemsnitlige offer er ikke en ung kvinde, men en yngre mand. En Facebook-ven i mediebranchen bragte under debat en liste på syv kvindedrab, og den er oplagt at tage udgangspunkt i: “Randers, Ebeltoft, Malling, Viby, Amager strand, Asylcenter og Mia.”

(Foto: Facebook, 12. februar 2022)

Lad os tage dem enkeltvis.

“En 18-årig mand og hans 60-årige far, der begge er fra Afghanistan, er blev idømt henholdsvis otte og 12 års fængsel samt udvisning af landet for bestandigt for i forening at have dræbt en 44-årig kvinde i en lejlighed i Randers i september sidste år.” (Politi.dk, 17. december 2021)

“Manden, der sent lørdag aften skar halsen over på den 50-årige Britt Kaiser Palmgren, var ’vildt forelsket’ i sin hustru. Det fortæller en nær ven til den 53-årige, som nu er sigtet for det bestialske drab i Ebeltoft.” (EB.dk, 28. januar 2022)

“Østjyllands Politi har nu tiltalt en 51-årig mand for drabet på sin tidligere samlever, 43-årige Freyja Egilsdottir Mogensen fra Malling.” (TV2 Østjylland, 16. august 2021)

“Og en 38-årig mand, der er far til parrets to børn – en dreng på seks år og en pige på fire – er anholdt og sigtet for drab. … Både den afdøde kvinde og den anholdte mand har eritreansk baggrund. Derfor er parret også kendt i Den Eritreanske-Danske Forening i Aarhus.” (BT, 16. december 2022)

“Sorg og dyb sindsbevægelse stråler ud af moderen til den 24-årige kvinde af anden etnisk herkomst end dansk, som mandag blev fundet dræbt i en bil i vandet ud for Amager Strandpark syd for København. … Det samme gælder hendes kæreste, som også har en anden etnisk herkomst end dansk.” (EB, 6. janaur 2022)

“Det er en kendt afghansk tolk, der har fyldt en del i de danske medier, der sidste søndag blev varetægtsfængslet sigtet for drab på sin 27-årige hustru. Overfaldet med de dødelige knivstik fandt sted på asylcentret Aaløkke i Løgumkloster lørdag aften.” (JV.dk, 4. februar 2022)

“TV2 Nord kan nu fortælle, at den 36-årige mand, som er varetægtsfængslet i Mia-sagen, tidligere er dømt for både blufærdighedskrænkelse og for at klippe bremserørene over på en tidligere kærestes bil.” (TV2 Nord, 11. februar 2022)

Mette Marie Yde Poulsen, Rikke Dal Støttrup og woke-feministerne får med masseindvandringen automatisk ‘en kulturændring’ – den behøver de ikke at bede om. Når halvdelen af kvindedrab begås af indvandrere, så kunne man hævde at feministerne allerede har fået den. Forvent mere af det samme, og tak Jer selv.

ANNONSE
ANNONSE