Kopierede/fra hoften

Donald Trump og hans MAGA-bevægelse har nu sat sig tungt på Den Republikanske Nationalkomite (RNC) og dermed på det republikanske partiapparat – og ikke mindst partiets penge.
Den nyvalgte formand, Michael Whateley, og den ligeledes nyvalgte næstformand, Trumps svigerdatter Lara Trump, siger til Breitbart News, at der skal nye boller på suppen – til forskel fra dem, der plejede at blive serveret af de slapsvanse, som i årevis har styret partiet, og som syntes godt tilfredse med at tabe det ene valg efter det andet.
Som Trump har sagt på gentagne massemøder, går han ind for, at der – ligesom f.eks. i Danmark – hovedsageligt bliver stemt på valgdagen med papirstemmer, efter at de tilforordnede har forvisset sig om, at man er den, man påstår at være, og overhovedet har ret til at stemme. Kendsgerningen er imidlertid, at operatører for det demokratiske parti i flere uger før valget går omkring og ”høster” stemmer, som de indsender, således at valget er afgjort, før de første republikanere møder op på valgstederne. De demokratiske aktivister er også så flinke, at de henvender sig på plejehjem og tilbyder beboere, der hverken kan høre eller se, at udfylde deres stemmeseddel, som de næstekærligt lover at aflevere.
Den nye republikanske partiledelse meddeler, at den er nødt til indrette sig efter det system, der er skabt af demokraternes velsmurte partimaskine. RNC er derfor i færd med at sikre sig titusinder af frivillige, der ligesom demokraternes skal gå omkring og bedrive ”ballot harvesting”. Hertil kommer hundreder af advokater, som dels skal overvåge stemmeoptællingen, og dels gribe ind med retssager, hvis der forekommer ”funny business”. Og det kan roligt regne med vil ske. Det er sådan, demokraterne vinder valg, selvom deres politik gør livet surt for amerikanere, der går på arbejde, betaler skat og kæmper for at sætte mad på bordet.
De danske medier leverer ikke andet end ævl om amerikanske forhold eller om republikanernes præsidentkandidat, der beskrives som et konglomerat af Djengis Khan og Adolf Hitler.
Jeg vil derfor fortsat skrive for dem, der måtte være interesserede. Muligvis allerede senere i dag.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag