Nyt

Miljøaktivister tog aktionerne ind på museerne og angreb kunsten. Nu er Gaza-aktivister gået et skridt videre. I fredags ødelagde de et 110 år gammelt maleri af Arthur James Balfour på Cambridge University. Balfour var manden bag Balfour-erklæringen, som gav jøderne deres eget land. I virkeligheden var det en hadforbrydelse.

Gruppen Palestine Action har påtaget sig ansvaret for vandaliseringen og har selv delt videoen på det sociale medie X.

I en video kan man se, hvordan en demonstrant først spraymaler maleriet med en rød farve, hvorefter personen skærer det i stykker med en skarp genstand.

Maleriet, der blev færdiggjort i 1914 af Philip Alexius de László, portrætterer Arthur James Balfour, som var britisk embedsmand og premierminister mellem 1902 og 1905. (…)

I 1917 blev Balfour britisk udenrigsminister. Her underskrev han en offentlig erklæring udstedt af den britiske regering, som med fordel så på etableringen af et nationalt hjem for det jødiske folk i Palæstina.

Det var demokraterne i USA, der indledte historiens nedrivning og hærværk i foråret og sommeren 2020. Da George Floyd døde, gav det skub til massive angreb på amerikansk historie: Statuer blev revet ned i massevis. Da Folketingets formand blev spurgt, hvad hun mente, svarede hun: Folk gør, hvad de gør.

Det var hvide mænd, der blev revet fra soklen: generaler i Sørstatshæren, folk, der på nogen måde havde været involveret i slaveri. Ofte lå der en kompliceret historie bag. Men demonstranterne var ikke interesserede i historie. De ville rydde bordet.

ANNONSE

Denne bølge er fortsat: Demokraterne appellerer til ikke-hvides horde-instinkt. Valgreglerne blev ændret, så man kan stemme uden ID, med brevstemmer og uden for valgstederne. Resultatet var massiv valgsvindel.

For nylig stod justitsminister Merrick Garland i Selma Alabama og sagde, at det var racistisk at kræve ID ved valgstederne. Han ville imødegå det og tillade brevstemmer og drop boxes.

De ødelægger historien og derefter demokratiet.

Nu har the Arab street i Vesten hængt ved. Fjernelsen af ​​hvide videnskabsmænd fra universiteterne er den samme historie. Det er racisme, men de foregiver at råde bod på gamle fejl.

Nu angriber aktivisterne kulturarven i Hamas’ navn.

 

https://www.berlingske.dk/kunst/propalaestinensiske-demonstranter-oedelaegger-over-100-aar-gammelt-maleri

nbsp;

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag