Nyt

Et centralt medlem af De Radikale fortæller nu, at de involverede børn i den voldsomme overgrebssag fra Borup Skole har baggrund i arabiske lande.

Det kan dække over lande som eksempelvis Syrien, Libanon, Jordan eller Irak.

Det er den somaliske indvandrer, Mohamed Mohamud, der kommer med de nye oplysninger i sagen. Mohamed Mohamud har i årevis været en del af Det Radikale Venstres partisystem.

Fire elever på Borup Skole i Køge Kommune har angiveligt udøvet vold, truet og voldtaget jævnaldrende børn. En niårig elev er blevet voldtaget flere gange i løbet af et år. En seksårig elev har fået stukket noget om i endetarmen og oplevet smerter.

Det er ikke klart om, Mohamed Mohamud mener, at det er ofre eller gerningsbørn på Borup Skole, der har arabisk baggrund.

Mohamed Mohamud antyder dog, at der er tale om gerningsmændene, da den radikale partisoldat sætter fokus på, at internettet “koger af vrede” samt “muslimhad”.

Man må gå ud fra, at en eventuel vrede i denne sag er rettet mod gerningspersoner i børnevoldtægtssagerne på Borup Skole.

Den radikale Mohamed Mohamud er selv muslim.

Mohamed Mohamud har jævnligt ladet sig fotografere med centrale politikere hos De Radikale – såsom de tidligere partiledere Morten Østergaard, Margrethe Vestager og Sofie Carsten Nielsen. Men også nuværende radikale folketingspolitikere som Zenia Stampe og afghaneren Samira Nawa er foreviget med Mohamed Mohamud.

Mohamed Mohamud har deltaget i flere partiarrangementer hos Det Radikale Venstre på blandt andet Hotel Nyborg Strand, hvor folketingspartiet ofte holder årsmøder og nytårsstævner.

Mohamed Mohamud er en af de første til at sætte etnicitet på de involverede i sagen fra Borup Skole. Tidligere har et folketingsmedlem fra Liberal Alliance antydet, at der skulle være tale som såkaldte ‘Syriensbørn’.

ANNONSE

Danske myndigheder eller medier har ikke bekræftet hverken etniciteten eller den kulturelle baggrund hos gerningspersoner eller ofre i voldtægts- og voldssagerne fra Borup Skole.

ANNONSE

Mest læst