Kopierede/fra hoften

I går tog venstrefløjen og venligboerne de muslimske indvandrere i hånden og mindedes krystalnatten i 1938.
Fortællingen er, at muslimske indvandrere er nutidens jøder, der bliver forfulgt og udsat for racisme.
Men dette er en medieløgn, som venstreorienterede politikere og journalister har skabt for at fremme deres multikulturelle sag.
Nazismen og højreorienterede hadforbrydelser er nærmest ikke-eksisterende i Danmark. Og den kriminalitet, der ved sjældne lejligheder viser sig, er primært eksporteret fra det vaklende svenske samfund, der huser både islamisk og højreorienteret ekstremisme.
Derimod er der mange eksempler på chikane og overgreb på jødiske børn og voksne. De må leve med hadske trusler i Danmark. Orkestreret af mellemøstlige migranter og den antisemitiske kultur, der trives i moskéer og indvandrerorganisationer.
Her er nogle skræmmende eksempler, som det jødiske samfund har offentliggjort.
***
– En jødisk kvinde på omkring 20 år står og venter på elevatoren ved en metrostation i København. Tre mellemøstlige personer, der er 23-24 år, kommer ud af elevatoren og får øje på den jødiske kvindes halskæde, hvori der hænger en davidsstjerne.
»Kan du ikke bare skride hjem?« erklærer en af de mellemøstlige mænd. Derefter griner manden og går videre. Den jødiske kvinde er chokeret og svarer ikke.
***
– En 11-årig pige kommer hjem fra skole og fortæller, at en muslimsk dreng har talt nedsættende om pigens far, fordi han er fra Israel.
Pigen går på Rosenlundskolen, der ligger i Skovlunde ved København.
Rosenlundskolens ledelse ignorerer forældrenes ønske om et møde, hvor den muslimske elevs opførsel er på dagsordenen.
Efter en måned kontakter de jødiske forældre igen skolen angående chikanen. Skolen svarer forældrene, at den ikke kan udtale sig om andre elever.
Den jødiske pige er tidligere blevet overfaldet af den samme muslimske dreng, angiveligt fordi hun er jøde. De jødiske forældre klager til skolen og drengens muslimske forældre. Der sker ikke mere.
Den samme muslimske dreng klæder sig ud som terrorist til fastelavn og praler med det overfor elever og lærere. Det sker i dagene omkring terrorangrebet på Krudttønden og synagogen i København. Her dræber en Islamisk Stat-terrorist en jødisk mand og planlægger at angribe 80 jøder, der deltager i en fest.
Ifølge de jødiske forældre påtaler ingen af skolens ansatte den bizarre udklædning overfor hverken den muslimske dreng eller hans forældre.
***
– En jødisk gymnasieelev oplever flere gange jødehad, når personer med mellemøstligt udseende opdager hans halskæde med en davidsstjerne.
Den unge jødiske mand har to gange i forbindelse med diskoteksbesøg oplevet, at mellemøstlige migranter, som han ikke kender, opdager hans halskæde med davidsstjernen.
Herefter giver de aggressive mellemøstlige mænd udtryk for, at de vil i fysisk konfrontation med den unge mand på grund af hans jødiske baggrund.
***
– En jødisk kvinde besøger en skoletandlæge på Nørrebro i København sammen med sine børn.
Den jødiske mor og børnene ankommer til skolen og opsøges af en gruppe mellemøstlige drenge. Den mellemøstlige forsamling begynder at chikanere den jødiske kvinde og børnene ved at råbe efter dem på arabisk.
Da den jødiske familie efter tandlægebesøget er tilbage i familiens bil, kommer drengene fra den chikanerende gruppe gående over mod dem. Pludselig forsøger en af de arabiske drenge at åbne en af bildørene, hvilket får kvinden til at flygte med sine børn.
***
– 30 jødiske børn i alderen ni til 11 år og nogle jødiske voksne har været på sommerlejr i Sverige. Rejsen tilbage til Danmark går via færgeruten Helsingborg-Helsingør.
Nogle af børnene har tøj på med jødiske symboler og slogans. Da gruppen går i land, får en mellemøstlig mand øje på dem. Den hadske udlænding fremstår vred og går frem til en af de voksne og siger: “Free Palestine”, ”Fuck Israel”, ”Kill Israel” og ”Kill jews”.
Den jødiske mand skynder sig væk sammen med børnene med henblik på at få dem i sikkerhed.
***
– En ældre jødisk mand, der er klædt i traditionel jødisk beklædning, står på bussen i København og sætter sig ned på et ledigt sæde.
En ung mand med mellemøstligt udseende sidder længere nede i bussen sammen med en anden mellemøstlig mand. Den ene udlænding går frem i bussen, hvor han sætter sig lige bag den jødiske mand.
Den jødiske mand er ikke tryg ved situationen, så han rykker længere frem i bussen. Den unge mellemøstlige mand sætter sig tilbage til sin ven og virker tydeligt ophidset.
Buschaufføren bemærker også migrantens adfærd, der er truende og aggressiv. Da den jødiske mand skal af bussen, rejser manden med mellemøstligt udseende sig igen og placerer sig direkte foran udgangen.
***
– En jødisk kvinde går ind i en kiosk på Nørrebro i København. Kvinden er fast kunde i kiosken og har fået leveret varer til sit private hjem, hvor hun har jødiske symboler. Hun har også familiemedlemmer, der synligt bærer jødiske symboler.
Da kvinden skal til at betale, siger kioskejeren: »Du ved godt, at cirka 98 procent i verden ikke kan lide Israel?« Derefter erklærer kioskejeren: »Du ved godt, at 98 procent i verden ikke kan lide jøder?«
Den jødiske kvinde har ikke handlet i kiosken siden den antisemitiske hændelse på Nørrebro.
***
– På Bellahøj Skole i København er en 13-årig jødisk dreng flere gang vidne til, at børn med anden etnisk baggrund leger »Skyd jøden«. En leg, hvor en fra gruppen får en papirkalot på hovedet, hvorefter de andre jager ham/hende.
Den jødiske dreng ringer hjem til sin far og spørger: »Hvor skal jeg sige, jeg kommer fra?«

Se også
Enhedslistens hykleri om ‘krystalnatten’: Danske jøder lever med muslimsk terrortrussel

ANNONSE