Nyt

En lærerinde fra Florida blev fyret i sidste uge, efter at hun afbrød muslimske elever i bøn og beskyldte dem for at udøve “magi”. Hændelsen blev filmet og lagt på TikTok torsdag. Den gik senere viralt og blev set over 5 millioner gange – og har vakt forargelse på sociale medier, skriver New York Post..

TikTok-videoen viser tre elever på Franklin Academy, en offentlig enhedsskole i Pembroke Pines, udføre en bøn, mens de reciterer “Surah At-Tin” fra Koranen.

Mens eleverne beder, kan læreren – som ikke er offentligt identificeret – høres sige i baggrunden: ”Hold on, this is my office and y’all doing all this magic”, Hold nu op, det er mit kontor, og I laver al den magi. 

Hun ser ud til at blæse i en fløjte for at forsøge at få deres opmærksomhed, mens hun går mellem eleverne, mens de beder. Hun er også tiltalt for at have sparket en af ​​elevens hænder.

ANNONSE

– Jeg tror på Jesus, så jeg afbryder …, sagde læreren, inden hun igen spurgte, hvorfor de var på hendes kontor.

Eleverne ignorerer læreren og fortsætter med at bede, mens en anden råber: “De beder.” Franklin Academy udsendte hurtigt en pressemeddelelse for at berolige den vrede pøbel. De tolererer ikke diskriminerende adfærd var hovedbudskabet:

– Tidligere i dag blev en meget foruroligende TikTok-video delt med vores ledelsesteam, og vi begyndte straks at undersøge situationen. Videoen ser ud til at vise en lærer, der afbryder eleverne under et øjebliks bøn. Selvom vi ikke diskuterer personalespørgsmål, kan vi sige, at den pågældende lærer ikke længere er medlem af Franklin Academy-lærerstaben.

– Vi takker vores forældre for deres samarbejde med os og for at have tillid til os med deres børn og deres uddannelse. Når vi fortsætter med at melde ud som et team, kan vores skoler kun blive stærkere.

Florida-afdelingen af Council on American-Islamic Relations (CAIR-Florida) sagde, at hændelser som denne er grunden til, at det er vigtigt for skolens personale at være vidende om andres trospraksis.

Hvorfor var eleverne på lærerens kontor?

Da vi endnu ikke har hørt lærerens side af historien, opstår der mange spørgsmål. Vi vil formentlig aldrig høre hendes side, for i sådanne sager, der involverer fredens religion, er sagen død, så snart de undertrykte og CAIR begynder deres hylekor. Samtidig må den hadefulde islamofob, som denne lærer bliver stemplet som, gå op imod millioner af hysteriske islamofile fra venstrefløjen. Hun har ikke en chance.

Den kristne lærer er ikke blevet identificeret, men efter at have set TikTok-videoen ser hun ud til at være en sort amerikansk kvinde, der taler med en bred dialekt. Lederen af ​​Rådet for amerikansk-islamiske forhold er tydeligvis en immigrant, da han taler med en udenlandsk accent. Selvfølgelig er der ikke noget problem med det, da Amerika er en nation bygget af immigranter fra hele verden, men de fleste af dem havde ikke til formål at gøre USA til en islamisk stat. Han er rystet over, at en lærer, som børnene skal kunne stole på, udtrykker så meget had og mobber eleverne.

Ingen antydning af tilgivelse eller forsøg på at finde ud af, hvad der skete, før læreren blev fyret. Måske har hun fortjent det, men man ser sjældent så hurtig handling i sådanne sager – undtagen når islam er involveret. Det ville også have været interessant at vide, hvor meget viden han har om andres trospraksis, manden der arbejder for en muslimsk forening med formodede Hamas- og Muslimske Broderskab-forbindelser.

Læreren siger i videoen, at eleverne er på hendes kontor. Det er også blevet rapporteret i alle nyhedskanaler. Hvorfor var de på hendes kontor for at bede? spørger nogen i kommentarerne. Hun deler ikke deres tro, hun beder dem om at gå ud, og nu er hun fyret fra sit job. Har de ikke allerede et sted til denne praksis på denne skole? – eller er dette gjort med vilje for at skabe et problem for læreren? En anden siger, at de af en eller anden uforklarlig grund er et sted, de ikke burde være, og optog en TikTok-video, selv før denne situation startede.

Vi har nok ikke hørt hele historien, siger David. Det har vi nok ikke, så jeg holder øje med situationen, hvis der skulle komme mere information.

 

 

ANNONSE