Nyt

Joe Biden nøjedes ikke med at kræve, at Israel blødgør krigen, han sagde også, at Israel skal få en anden regering. Det er uhørt, at et statsoverhoved kommenterer sammensætningen af ​​regeringen i et andet land.

Præsidenten siger endvidere, at premierminister Benjamin Netanyahu “skal lave ændringer” i landets stærkt højreorienterede regering.

– Dette er den mest konservative regering i Israels historie, siger Biden ifølge CNN og tilføjer, at “Israel ikke ønsker en to-statsløsning”. (NTB)

Kommentaren oser af frustration over, at Israel ikke lytter til formaninger, men gør, hvad de mener, de skal: Knuse Hamas for evigt og altid.

Biden sagde, at krigen koster Israel international støtte.

“Jeg tror, ​​han er nødt til at ændre sig, og med denne regering gør regeringen i Israel det meget svært for ham at gøre ændringer,” sagde Biden og kaldte Netanyahus regering for den “mest konservative regering i Israels historie.”

Han advarede om, at støtten til landets militære kampagne er aftagende midt i et kraftigt bombardement af Gaza og tilføjede, at den israelske regering “ikke ønsker en to-statsløsning.”

Netanyahu siger, at der ikke kommer nogen ny Oslo-aftale og ingen to-statsløsning. Biden-regimet kan ikke lide dette.

Vi vil ikke lade Gaza blive til hverken Hamastan eller Fatahstan, sagde Netanyahu.

https://edition.cnn.com/2023/12/12/politics/biden-israel-losing-support-netanyahu/index.html

ANNONSE

Mest læst