Tavle

Der er ingen anden løsning på Gaza-krigen end total sejr, siger den israelske premierminister Benjamin Netanyahu.

Han mener også, at en “knusende sejr” mod Hamas er inden for rækkevidde, skriver Times of Israel. NTB-Reuters-AP rapporterer også om udtalelserne på et pressemøde onsdag.

På et pressemøde onsdag vurderer han, at sejren er inden for rækkevidde inden for få måneder.

Da han advarer om fortsat krig, afviser han i praksis et forslag fra Hamas om en våbenhvile ifølge nyhedsbureauet AP. Forslaget omfattede angiveligt en udveksling af fanger og tilbagetrækning af israelske styrker i Gaza-striben.

Israels premierminister sagde, at IDF er på vej mod en fuldstændig sejr.

– Vi er på vej mod en komplet sejr. Sejren er inden for rækkevidde.

Han gentog krigens mål, som er at ødelægge Hamas, bringe gidslerne hjem og sikre, at Gaza ikke længere udgør en trussel mod Israel. Netanyahu roste de israelske forsvarsstyrker for deres indsats, som han beskrev som “uden fortilfælde”.

Det er udelukket at give efter for terrorgruppen Hamas’ krav, sagde Netanyahu. Dette vil kun invitere Hamas til at udføre flere terrorangreb, som vi så den 7. oktober. Hamas-ledere har sagt dette klart: De ønsker at udføre hundredvis af sådanne terroraktioner.

Samtidig sender Biden folk til Michigan for at mødes med arabiske ledere der, som er frustrerede over Gaza-krigen. Muslimer i Dearborn har reageret kraftigt efter en kommentar i Wall Street Journal beskrev byen som USA’s jihad -hovedstad. Samtidig er de stærkt kritiske over for Biden-regimets støtte til Israel.

ANNONSE

Køb Primo Levi’s “Hvis dette er en mand” fra Document Forlag!

ANNONSE