Nyt

Reaktionerne i Vesteuropas gader på terrorangrebet i Israel viser, at Ungarn havde ret i at begrænse muslimsk immigration, mener den amerikanske redaktør og forfatter Rod Dreher.

I modsætning til Paris og Stockholm er Budapest en sikker by

Viktor Orbáns og Ungarns hårde immigrationspolitik er blevet retfærdiggjort af de terrorangreb og demonstrationer, der har fundet sted i Vesteuropa i kølvandet på Hamas’ angreb på Israel tidligere på måneden, hævder en førende konservativ amerikansk journalist.

I et interview med The Critic henviste Rod Dreher til protesterne for Palæstina og fremkomsten af ​​antisemitisme i europæiske lande og fortalte chefredaktør Sebastian Milbank, at Orbán hermed er blevet retfærdiggjort i sin beslutning om at modsætte sig massemigrering fra Arabisk og muslimsk verden:

– En ting kan jeg sige: Uanset hvor meget kaos muslimer ellers skaber i europæiske gader, sker det ikke i Budapest. Det faktum, at jøder kan gå trygt i Budapests gader, i modsætning til London, Paris og Stockholm, viser, at Viktor Orbán havde ret.

Pro Palæstina og tavs om Hamas

– Man kan ikke sidestille støtte til palæstinensernes sag med støtte til Hamas, men man kan heller ikke gå ud på gaden umiddelbart efter Hamas’ nedslagtning i Israel og demonstrere ukritisk til fordel for palæstinenserne. – I kølvandet på Hamas’ terrorangreb på Israel den 7. oktober, hvor 1400 civile blev dræbt, sendte en af ​​Washingtons efterretningsanalytikere og min ven en sms, hvori han sagde, at Viktor Orbán havde ret, og at vi nu ser hans migrationspolitik blive berettiget.

 

 

Kampen for kristne konservative ideer

Dreher roser Orbáns beslutning om at modsætte sig EU’s migrations- og asylpolitik.

Dreher har længe støttet Orbán-administrationens kamp for kristne konservative ideer og reageret på dem, der kritiserer, at Ungarn vælger en anden vej end de fleste andre vestlige lande.

– Ungarn er undervurderet og bagtalt i de amerikanske og vestlige medier, så det er en stor glæde for mig at placere landet i centrum for den konservative dialog, sagde Dreher i et interview med Kossuth Rádió i september sidste år.

ANNONSE