Nyt

Israels minister for diaspora og bekæmpelse af antisemitisme, Amichai Chikli, mødte mandag Ungarns udenrigsminister Péter Szijjártó i Budapest. Emner som terrorisme, antisemitisme og de politiske udfordringer, Israel står over for i EU, var på dagsordenen.

Ungarns robuste konservative ledelse

Chikli roste Ungarns standhaftige holdning mod antisemitisme og urokkelig støtte til Israel:

– Det er Ungarns robuste konservative ledelse, der sikrer, at jøder kan gå sikkert på ungarske gader, i modsætning til i andre europæiske hovedstæder. I London har jøder brug for pansrede køretøjer for at passere sikkert.

Ansvarlig immigrationspolitik

Yderligere roste Chikli Ungarn for at skabe et sikkert miljø for jøder:

– Takket være en ansvarlig immigrationspolitik er Ungarn i dag Europas sikreste land for jøder. Der er ikke behov for bevæbnede soldater ved indgangen til vores institutioner.

Viktor Orbán er blevet anklaget for antisemitisme og racisme, men Budapest er den eneste hovedstad i Europa, hvor en jøde stolt kan bære Davidsstjernen og kippa i synagogen, uden at frygte verbale og  fysiske angreb.

Stadigt nej til politisk korrekthed

Chikli roste også Orbáns standhaftige afvisning af, at give efter for politisk korrekthed, multikulturalisme, og det mislykkede koncept med at integrere et massivt antal muslimske migranter.

Under sit besøg i Budapest diskuterede Chikli også UNRWA’s støtte til terrorisme:

UNRWA – udelukkende for palæstinensere

– UNRWA-personalets direkte involvering i terroraktiviteter retfærdiggør ikke, en FN-organisation udelukkende for palæstinensere.

Ifølge Jerusalem Post, så afsluttede Chikli med en advarsel til Europa:

– Omfavn deres nationale identitet eller stå over for selvdestruktion…

 

 

Køb “Europas mærkelige død“.

ANNONSE

Mest læst