Kopierede/fra hoften

Steen, der er en skarp iagttager af svenske samfundsforhold, skriver på sin blog, Snaphanen.dk (som jeg kraftigt kan anbefale), at der efter årtiers sløvhed og laden-stå-til måske er ved at ske noget med det dorske svenske folk.
Spørgsmålet er, siger Steen, om svenskerne tør komme i mindretal i deres eget land om 20-30 år. “Jeg tror”, skriver han, “at de seneste Gaza-reaktioner i Sverige og mordene på svenskere i Bruxelles også har været stærkt medvirkende til den realisme og foragt for islam, der pibler frem overalt i Sverige lige nu”.
Der er nu forslag om hjemsende indvandrere, som lever af sociale ydelser. Det drejer sig måske om 700.000 ikke-statsborgere.
Lad os nu se, om det bliver til noget. Også i Danmark lufter politikerne fra tid til anden tanker om gøre noget, men det bliver ved snakken, for politikerne tjener ikke folket, men deres egentlige herrer, der sidder i World Economic Forum, EU og lignende globalistiske foretagender.
Sandheden er, at hverken Sverige, Danmark eller de andre vestlige lande står til at redde, med mindre de hjemmehørende folk samler sig til konkret modstand mod fremmedovertagelsen – og det uanset, hvad folkets fjender i journalistpartiet himler op om.
Før det går op for os, at journalistpartiets medlemmer har deres gode udkomme ved at agitere for den globalistiske og antinationale dagsorden, kan vi glemme alt om fædrelandets fremtid.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag