Kommentar

Billederne fra Herlev af banden Dødspatruljen der henretter to rivaler fra Shottaz har den gru som kun virkeligheden kan have. Dele af Sverige er som Somalia, og Danmark ligger åbent. Vi skal ikke gå videre, men se volden i øjnene.

7. april blev en mand skudt og dræbt på Strandvejen nord for København. To bander fra Nivå og Kokkedal stødte sammen i rigmandskvarteret, der fik et chok.

Hvor meget af det har aflejret sig i vores sind, hvor dybt er det sunket ind? Vi hat knapt nok nået at fordøje den ene henrettelse før en ny smides imod os.

Nu i Herlev i tirsdags.

Billederne overgår enhver gangsterfilm. Alle vores sanser fortæller os at det er ”the real thing”.

De dræbte er gangstere fra Rinkeby og Tensta i Sverige, ghetto-områder udenfor svensk lov og ret. Lovløse områder. De bliver dræbt af andre svenske gangstere. Ifølge Ekstrabladet er alle somaliere.

ANNONSE

The Washington Post har i en lang artikel anklaget “højrefløjen” i Europa for at have udnyttet drabene på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland i Marokko. Steen Raaschou og Jeppe Juhl blev hentet af mandstærkt politi, anklaget for at have spredt videoen om henrettelsen. Politiet bad flere gange om undskyldning: -Det er ikke vores påfund. Det kommer ovenfra.

De politiske myndigheder er ved at gå i panik. Hvem kan se forskel på Marokko, Strandvejen og Herlev?

Vi skal lade os chokere. Vi skal beholde evnen til at reagere. Den har politikerne mistet.

                                       De to ofre fra ‘Shottaz’ på Instagram: ‘farrechocolate‘ & Faisal Abdikarim Mohamud

Dele af Sverige forvandles til Somalia:

… Samtidig bekræfter den lokale imam Hussein Farah Warsame fra det islamiske kulturcenter i Rinkeby dog, at han har været i kontakt med de to mænds familie, som sørger efter skuddrabene.

Imamer, automatvåben, bander og klaner med tråde der løber fra Stockholm til Danmark.

Under en fodboldkamp i Oslo lørdag aften, blev en spiller stukket ned af en tilskuer. Kampen foregik i den indvandrertætte bydel Tøyen.

På svensk kaldes det ”aftrubbning”, at man mister evnen til at reagere. Det er den fase vi er inde i. Volden griber om sig og rammer flere og flere. Medierne og politikerne vil helst at vi skal glemme. De aner at den dag folk får nok, vil de afkræve dem svar.

De har ingen.

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

 

ANNONSE