Kommentar

Foto: Steen Raaschou

Alt var udsolgt i Landstingssalen på Christiansborg. Tommy er nu mere rutineret, end da han optrådte i Bruxelles i 2012. Hans skæbne har valgt ham, og den slipper ham ikke. Det er tredje gang, jeg er så privilligeret at møde ham. At møde ham er samtidshistorie hver gang. Den bliver større og større, jo mere usynlig magten forsøger at gøre Robinson. Han er lakmusprøven på os.

Man ser, at DR´s angivelige journalist Steen Nørskov gjorde, hvad  han kunne, for at deligitimere Tommy Robinson, til igen verdens nytte. Når man går ind i et DR studie, er det for at blive politisk slagtet. Det skal man vide, eller efter behag holde sig væk. DR er mindre vigtigt, end de selv tror. Det er højrøvet, men det har næsten ingen seere. Ingen interesserer sig for, hvad Steen Nørskov mener, andre end hans politiske foresatte.

Steen Nørskov er DR´s rød-grønne aktivist. Hvorfor vælger DR  side? Nørskov vælger side under dække af være kritisk og journalist, men han er ikke neutral. Han har en dagsorden, og det er staten og magtens. Man skal ikke gå ind i et  studie med DR og Steen Nørskov uden  at være offensiv fra første sekund. Douglas Murray fik hurtigt tæmmet hans politiske aktivisme. alene ved det, at Nørskov så tydeligt ikke havde læst hans bog, inden de gik i DR studiet.

ANNONSE

DR har altid en politisk dagsorden, det skal man vide inden man sætter sine ben i et DR studie. Det har jeg selvfølgelig også, men jeg leger ikke “neutral” og får statsmilliarder. Tommy trækker bukserne ned på den “journalistik,” der er magtens skødehund samtidigt med, at den poserer som ægte. Og den kan ikke lide det. Han trak bukserne ned på BBC´s John Sweeney, så de måtte fyre ham. Han er måske Europas største politiske personlighed i dag, og vi har gjort ham usynlig. Det siger noget om os, mere end det siger noget om ham.

DR agerer aktivist mod Tommy Robinson.  “Public service” er værre end ingenting

Se DR Deadline og hvordan DR agerer rød aktivist på dine vegne for dine milliarder af kroner under dække af “kritisk journalistik.” Engang mente jeg, at “public service” trods alt var bedre end kommercielt trash-tv. I dag mener jeg,  at det er for skadeligt politisk. “Public service” er værre end ingenting.

“Public service” må nedlægges. Det er blevet en politisk aktivisme, der ikke har nogen berettigelse. Det er ikke bedre end ingenting, det er værre. DR er blevet statsmarionetter, der prøver at posere som rigtige journalister. “Public service” er en naiv drøm. Der findes ingen objektiv journalistik, som Hunter S Thompsom fastslog i 1972, og DR er næsten lige så skamløs som SR og SVT. Næsten.

Tommy Robinson er politikernes og mediernes dårlige samvittighed

Man ser bla. Ezra Levant fra Rebel News og den forhenværende politibetjent, You Tuberen Lars Andersen.  Facebook slettede i dag Lars Hedegaard, han findes fremover på Document.no og DK  og Snaphanen.

Se artiklen Facebook og Antifa sammen mot ytringsfriheten, og glæd jer til historikerens Michael Pihlsindviede tale til Tommy Robinson, der vil komme her snart, og han ved i modsætning til MMS journalisterne, hvad han taler om. Han er en af dem, der har fulgt Robinson tættest i Danmark de sidste ti år. Tommy så ud til at være meget glad for Pihl´s fremragende tale.

Tommy Robinson blev for stor – så lukkede “demokratierne” munden på ham

Tommy Robinson er politikernes og mediernes dårlige samvittighed,  derfor forfølger de ham. Sværere er det såmænd ikke. De er ved at føre os i krig med islam, og vi modsætter os det. Vi vil ikke sendes i krig af de politikere for mange uvidende vælgere stemmer på, men den vil komme uanset, om jeg siger buh eller bæh.

Krig er vores fremtid med disse politikere: Se Meditation over borgerkrigen.  Tommy Robinson blev for stor – så lukkede “demokratierne” munden på ham. Han advarede om islam gennem 1400 år, men vi ville ikke høre.

Mens Svensson sov sin skønhedssøvn

Så bogstaveligt skulle “demokrati” heller ikke tages. Det er trods alt kun teater for naivister og stemme- kødkvæg. Vore “folkestyrer” har lagt censur i entreprise i Silicon Valley, fordi vore grundlove ikke tillader politikerne selv at indføre censur, hvor gerne de end ville. Alle magthavere har en prioritet: At beholde den. (Se det udlevede, svenske socialdemokrati). No problem, det klarer andre. Pøblen opdager det nok ikke, før de mægtige har haft held til at give vore nationer væk til den tredje verden.

Ligesom  Sverige i det store hele er ophørt med at eksistere som svenskernes hjemland. Det klarede de, mens Svensson sov sin skønhedssøvn, og nu er det løb kørt til ende. Sverige er forsvundet for evigt inden der opstod en diskussion om, hvorvidt det nu var en god ide.

Slettet  af Facebook

Svensk demokrati? Glem alt om det! Dansk og engelsk er ikke videre imponerende heller. De blev testet og dumpede. Tommy Robinson illustrerer med smertelig tydelighed, hvad Vesteuropa under EU er blevet til.  Igår slettede Facebook Aia Fogh og Lars Hedegaards konti. Lars Hedegaard genopstår på Snaphanen og Document. no og dk. Ligesom Ulrik Høy gjorde. Fotos © Snaphanen.dk, klik for helskærm, click for full screen.

ANNONSE