Doc-TV

Hannah Spier vil belyse indoktrineringen som foregår i terapirommet av psykologer. Hennes artikkel er publisert på Document.no

Vi publiseres også hennes artikler på Document.news

76 prosent av de 2.200 amerikanske psykologene som deltok i en omfattende undersøkelse, angir at de er Demokrater, mens bare 7 prosent er Republikanere. 87 prosent innrømmer at de tar opp politiske synspunkter i terapisamtaler. Dette mener Hannah påvirker terapien.

Det bekymrer henne også at så få inkluderer hele familien i behandler til klienten, og bringer inn temaer som religion, Gud eller engasjement i deres religiøse fellesskap.

Hannah Spier er gjest hos dagens programleder Trine Skarvang.

Hannah Spier, M.D. er en norsk psykiater som praktiserer i Sveits og har sin utdannelse i psykiatri fra Universitetet i Zürich. Hun er mor til tre små barn og er forfatter av The Substack Psychobabble. Hun offentliggjør podkasten «Hva burde jeg fortelle min datter?» to ganger i måneden på Apple Podcast og Spotify.


YouTube

Rumble

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

 

ANNONSE