Nyt

Nikole Hannah-Jones jobber for The New York Times. Hun er leder af ”the 1619 Project”, som hævder at USA’s historie begynder med importen af de første slaver til Virginia i 1619. Påstandene er tilbagevist af historikere, men ”1619 Project” er alligevel inkorporeret i undervisningen i mange amerikanske skoler.

Nu har the Federalist gravet artikler frem, som Hannah-Jones skrev, da hun var student ved Notre Dame-Universitet i 1995:

Her skriver hun at “den hvide race er den største morder, voldtægtsmand, vandal og tyv i den moderne verden”. Hun skriver at “Christopher Columbus og sådanne som ham ikke var forskellig fra Hitler”. Videre at “efterkommere af disse voldsmænd fortsætter med at være blodsugere i vore samfund (dvs. de sortes”).

”Hvordan ville du have det, hvis den person, der lærer dine børn amerikansk historie, argumenterede for, at “den hvide race” – eller en hvilken som helst race – “er den største morder, voldtægtsmand, vandal og tyv i den moderne verden”? Hvad hvis hun hævdede, ”Christopher Columbus og sådanne som ham var ikke anderledes end [sic] Hitler? Og hvad hvis hun konkluderede, at “efterkommerne af disse onde mennesker … fortsat er blodsugere i vores samfund”?

Dette er hvad the New York Times er blevet. Du får aldrig at vide hvor radikale de liberale i USA er blevet, fordi de norske liberale er på den samme vogn.

ANNONSE

Men BLM handler om hævn og bevægelsen er racistisk. Det bliver forsøgt skjult, men beviserne er mange. Det er nok at se på hvem de går til angreb på.

 

 

Nikole Hannah-Jones’ Hatred For America Is The Basis Of The 1619 Project

 

ANNONSE