Nyt

Mens det strømmer etterforskninger og tiltaler mot Trump, kan en oppmerksom leser legge merke til at FBI og justisdepartementet henla eller blokkerte hele fire etterforskninger av Hillary Clinton mellom 2014 og 2016. Til tross for dette tapte Hillary, og FBI fortsetter sin vendetta mot Trump og har diskreditert seg i øynene til vanlige amerikanere.

Dette begynte allerede i 2014, da en konfidensiell kilde informerte FBI om at en utenlandsk regjering ønsket å bidra til Hillarys valgkamp. FBIs lokale kontor ønsket å søke om hemmelig overvåking, også kjent som FISA-søknad, til den spesialdomstolen med samme navn. Men søknaden ble hindret sentralt og fikk ingen resultater.

Det samme skjedde ikke da FBI sendte inn en søknad i oktober 2016 for å overvåke Trump-medarbeideren Carter Page basert på Steele-dossieret, som viste seg å være ren svindel.

Lokalkontoret som etterforsket disse påstandene “umiddelbart” søkte om en Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA) tillatelse, men den ble liggende i limbo i omtrent fire måneder, hovedsakelig på grunn av Clintons forventede presidentkampanje.

ANNONSE

Som beskrevet i Durhams rapport:

Ifølge en annen agent ble søknaden forsinket fordi “alle var ‘super forsiktige'” og “redd med det store navnet [Clinton] involvert.” “De tålte seg rundt HRC fordi det var en sjanse for at hun ville bli den neste presidenten.”

FBI-ledelsen beskyttet Hillary og handlet motsatt med Trump.

Tre forskjellige FBI-kontorer hadde pågående etterforskninger av Clintons, men hovedkontoret la hindringer i veien for dem og la sakene dø hen.

Disse kontorene var på sporet av Hillarys innbringende praksis som utenriksminister:

Fra og med januar 2016 åpnet tre forskjellige FBI-feltenheter, New York-feltenheten (“NYFO*), Washington-feltenheten (“WFO*), og Little Rock-feltenheten (“LRFO**), etterforskninger angående mulig kriminell aktivitet knyttet til Clinton Foundation. Åpningskommunikasjonen fra IRFO-hendelsen henviste til en etterretningsrapport og bekreftende økonomisk rapportering som indikerte at en bestemt kommersiell “bransje sannsynligvis hadde engasjert en føderal offentlig tjenestemann i en ordning for fordeler, nærmere bestemt store økonomiske bidrag ble gitt til en veldedig organisasjon, både direkte og indirekte kontrollert av den føderale offentlige tjenestemannen, i bytte mot gunstige regjeringshandlinger og/eller påvirkning.” WFO-etterforskningen ble åpnet som en foreløpig etterforskning, fordi saksetterforskeren ønsket å avgjøre om han kunne innhente ytterligere informasjon for å bekrefte anklagene i en nylig utgitt bok, “Clinton Cash” av Peter Schweizer, før man vurderte å konvertere saken til en full etterforskning. I tillegg inkluderte LRFO- og NYFO-etterforskningene predikering basert på kildeopplysninger som identifiserte utenlandske regjeringer som hadde gitt eller tilbudt å gi bidrag til stiftelsen i bytte mot gunstig eller preferansebehandling fra Clinton.

Men ledelsen var ikke interessert i å fortsette granskningen og sørget for at sakene ble lagt døde.

En annen felles møte ble avholdt 22. februar 2016, hvor tidligere FBI-assisterende direktør Andrew McCabe ledet møtet.

McCabe “ga opprinnelig beskjed om at feltenhetene skulle avslutte sakene,” men senere ble det enighet om å “gjenoverveie den endelige avgjørelsen om sakene,” bemerket Durham-rapporten.

Paul Abbate, som var assistentdirektør ved FBI Washington-feltenhet på den tiden, beskrev McCabes oppførsel under møtet som “negativ”, “irritert” og “sint”.

Ifølge rapporten:

Ifølge Abbate sa McCabe “de [departementet] sier at det ikke er noe her” og “hvorfor holder vi på med dette?” Ved avslutningen av møtet bestemte [FBI-assistentdirektør for kriminelle etterforskninger] Campbell at stedfortredende direktørs godkjennelse ville være nødvendig for eventuelle etterforskningssteg som skulle tas.

Alle skritt måtte godkjennes på høyeste nivå, og dermed ble sakene lagt døde.

Nestleder Andrew McCabe la ikke skjul på sin negative holdning. Justisminister Sessions avsatte til slutt McCabe fordi han løy offentlig. McCabe mistet pensjonen sin, men fikk den tilbake etter en stund.

McCabe og James Comey var noen av edderkoppene i spillet for å beskytte Hillary og skade Trump. Men de tapte, derav deres intense hat mot Trump.

Durhams rapport avslørte også at tidligere FBI-direktør James Comey krevde, gjennom en mellommann, at New York-feltenheten “skulle avslutte og gi seg” med sin etterforskning av Clinton Foundation.

Tidligere på uken hevdet McCabe at Durham-rapporten “aldri var en legitim etterforskning”.

McCabe desavouerer Durham-rapporten og har sluttet seg til aktivistene, sammen med Demokratene.

Han og Comey har ikke sluttet å intrigere mot Trump.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/05/18/durham-report-reveals-fbi-shut-down-four-criminal-investigations-into-the-clintons/

ANNONSE