Kommentar

Det skriver The Washington Examiner, som bemærker, at præsident Richard Nixon måtte gå, fordi han havde brudt loven af politiske grunde, mens Joe Biden – og hele hans forbryderfamilie – både har haft politiske og finansielle motiver. Eller sagt uden omsvøb: Biden-klanen har beriget sig ved at sælge ud af USA’s interesser til fremmede og fjendtlige magter.

De seneste afsløringer, som nu er bekræftet af vidneudsagn fra højtstående embedsmænd fra skattevæsenet (The Internal Revenue Service) og CIA, får stadig ikke den omtale i de dominerende, venstredrejede amerikanske medier og nok heller ikke i de danske, som de burde, men må give anledning til overvejelser i den danske og andre europæiske regeringer. Hvor sikkert er det at være allieret med en stormagt, der ledes af en storkriminel, som vil sælge ud af vestlige interesser?

Under en høring i Repræsentanternes Hus fortæller CIA’s tidligere vicedirektør, Michael Morell, at nuværende udenrigsminister Antony Blinken tog initiativ til det brev, som 51 efterretningseksperter udsendte få uger før præsidentvalget i november 2020. Hensigten var at miskreditere oplysningerne om Hunter Bidens computer – med de belastende beviser på, at Joes søn havde modtaget store beløb fra fremmede magter, og at Joe fik 10 pct. af rovet – som ”russisk desinformation”. Det var den historie, som medierne løb med. Resultatet blev, at de amerikanske vælgere gik til stemmeurnerne uden at kende til dybden af Bidens korruption.

ANNONSE

Og så hævder de danske medier, at der ikke blev begået valgsvindel. Der er mange måder at svindle på. En af dem er at mobilisere statens organer for i samarbejde med medierne at undertrykke sandheden.

De republikanske ledere i Repræsentanternes Hus bebuder, at flere whistleblowers vil komme frem. I den forbindelse skal man bemærke, at det er forbundet med store personlige omkostninger at sige sandheden om Joe Biden og hans korrupte regering. Gør man det, må man forvente at blive udsat for de groveste beskyldninger i de systemtro medier og få sit liv og sin karriere ødelagt. Der er altså ingen fordele forbundet med at tale sandt – andet end at lette sin samvittighed.

Blandt dem, der allerede har afgivet forklaring for Repræsentanternes Hus, er en højtstående embedsmand (navnet er ikke kommet frem) fra det føderale skattevæsen, der kan bevidne, at Justitsministeriet blander sig i den kriminelle efterforskning af Hunter Biden, der ikke har betalt skat af sine udenlandske indkomster. Det har justitsminister Merrick Garland ellers under ed hævdet ikke var tilfældet.

Man må ikke lyve for Kongressen, og Garland risikerer derfor at få en rigsretssag (impeachment) på halsen. Hvis Repræsentanternes Hus skulle beslutte at anklage Garland for at have løjet under ed, bliver det svært for mainstream-medierne at holde det skjult.

Det bliver nok også svært for Danmarks Radio.

 

 

ANNONSE