Kommentar

Engang plejede man at betegne enhver siddende amerikansk præsident som lederen af den frie verden. Nu ledes Vesten af en mafioso, hvis hele politik går ud på at berige sig selv og sit familiesyndikat. Det har længe været et mysterium, hvordan det er lykkedes Joe at blive hovedrig, når han har været i offentlig tjeneste, lige siden han forlod universitetet med dårlige karakterer.

Efter at Hunter Bidens tidligere forretningspartner, Devon Archer, i går afgav forklaring for tilsynsudvalget i Repræsentanternes Hus, er enhver tvivl bortvejret. Biden-bandens mange penge er tjent ved at sælge ud af amerikanske interesser til enhver korrupt slyngel, der ville betale for Joes tjenester. Og Hunter har været mellemmand.

Demokraterne har prøvet alle mulige krumspring for at benægte det indlysende. Først påstod Joe Biden, at han aldrig havde talt med sin søn om dennes forretningsaffærer. Så prøvede Joes pressetalskvinde, Karine Jean-Pierre, på snedig vis at ændre forklaring til, at præsidenten aldrig havde drevet forretning med sin søn. Dette forsøg på at få amerikanerne til at glemme Joes tidligere påstand faldt imidlertid uheldigt ud, og efter Archers forklaring har det demokratiske medlem af Repræsentanternes Hus, Dan Goldman, måttet indrømme, at Joe Biden i sin tid som vicepræsident deltog i mange samtaler mellem Hunter Biden og dennes udenlandske forretningsforbindelser, men det var udelukkende af høflighed, og i øvrigt talte de kun om vejret.

ANNONSE

”Der er intet at komme efter”, er stadig den officielle demokratiske forklaring – samtidig med, at demokraternes håndgangne mænd i Justitsministeriet og FBI bruget ethvert trick for at få Donald Trump dømt for et eller andet.

Uheldigvis for demokraterne tror de fleste amerikanere ikke på deres løgne. Meningsmålingsinstituttet Rasmussen har netop offentliggjort en måling foretaget, før Devon Archer vidnede i Repræsentanternes Hus. Respondenterne, der var udvalgt blandt de sandsynlige vælgere, altså dem, der sandsynligvis vil stemme, fik stillet følgende spørgsmål: ”Hvor sandsynligt er det, at Joe Biden har været med til ulovligt at skjule sin deltagelse i sin søn Hunters udenlandske forretningsaffærer?”

Tres pct. fandt det enten meget sandsynligt (45 pct.) eller i nogen grad sandsynligt (15 pct.), og 61 pct. fandt Biden-skandalen alvorlig, herunder 44 pct., der sagde, at den er meget alvorlig.

Det er ikke bare katastrofale tal for Biden og demokraterne, men i lige så høj grad for de etablerede medier, der gennemgående har fortiet Biden-klanens korruption og udsalg af amerikanske interesser.

De etablerede medier er åbenbart ikke så mægtige, som de tror, og man kan kun håbe, at de danske indser, at de er slået ind på en farlig kurs med deres ensidige og Biden-venlige dækning af amerikansk politik.

ANNONSE