Kommentar

Noget tyder på, at bunden snart falder ud af de danske mediers fortælling om den beundringsværdige Joe Biden.
Indtil nu er det stort set – med de amerikanske mainstream-mediers hjælp – lykkedes at skjule Biden-familiens dybt kriminelle aktiviteter, som er langt alvorligere, end hvad almindelige mafiaorganisationer har bedrevet.
Problemet – ikke bare for USA, men for hele den vestlige verden – er nemlig, at Joe Biden og hans forbrydersyndikat har ladet sig bestikke af fjendtlige regeringer i bl.a. Rusland og Kina, hvilket i praksis har gjort manden i Der Hvide Hus til agent for fremmede magter. Joe Biden har med andre ord solgt ud af amerikanske interesser for ussel mammon, og efterhånden som beviserne vælder frem, må man betegne Biden-administrationen som den absolut mest korrupte i amerikansk historie.
Det interesserer ikke danske medier, men det burde det, for flere af Joe Bidens handlinger som præsident kan kun forklares som bevidste forsøg på at underminere USA og dermed den vestlige alliance. Det gælder de pivåbne grænser, udnyttelsen af statens institutioner til at forfølge politiske modstandere, den statsdrevne kampagne mod de to køn og forældres rettigheder over deres børn, opløsningen af det amerikanske militær og den eftergivende politik over for Kina, der jo hænger sammen med, at Biden og hans familie har modtaget enorme summer fra de kinesiske kommunister, som de har kanaliseret via talrige tomme selskaber, hvis eneste formål var at skjule de mange millioner for skattevæsenet.
I går kom der imidlertid hul på bylden, idet en storjury i Californien har rejst tiltale mod Joes søn, Hunter Biden, der har tjent som forbindelsesled mellem Joe og hans udenlandske donatorer. Efter hvad der foreløbigt er kommet frem, drejer anklagerne sig om skattesnyd, idet Hunter i årevis har undladt at opgive sine udenlandske indtægter. Der har været rygter om, at Joes søn også ville blive anklaget for at have optrådt som agent for fremmede magter. Det er ikke forbudt, men hvis man er fremmed agent, skal man lade sig registrere som sådan, og det har Hunter ikke gjort.
Det hele er løgn, svarer en tydeligt nervøs Joe Biden på en journalists spørgsmål, men under den kommende retssag mod Hunter kan det ikke undgås, at den amerikanske offentlighed bliver præsenteret for kendsgerninger, som medierne i årevis har gjort alt for at skjule.
Der mest interessante spørgsmål er, hvorfor en storjury har besluttet at slå til netop nu. Hidtil har det korrupte justitsministerium under ledelse af justitsminister Merrick Garland haft fuld kontrol med både retsvæsenet og FBI, og intet tyder på, at det skulle have ændret sig. Der bliver derfor spekuleret på, om anklagen mod Hunter Biden er beregnet på at tvinge Joe Biden til at undlade at opstille til præsidentvalget i 2024. Det er nemlig klart, og har været det i længere tid, at præsidenten er dybt upopulær og vil få stort besvær med at blive genvalgt, og da demokraterne vil beholde magten for enhver pris, gælder det om at få Joe til at trække sig, så man kan skynde sig at finde en anden kandidat. Det bliver formentlig den slimede ål, Californiens guvernør Gavin Newsom. Han lyver dagen lang, men har vist nok ikke beskæftiget sig med pengevask, menneskehandel eller skatteunddragelse – og det er stort i det demokratiske parti.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden